Filip: Admira nám ukázala, jak se hraje fotbal v divizi


0

V Kobylisích se hrál fotbal v podstatě jen na jednu bránu, a to na bránu hostů z Ostrova. Ti prohrávali už od první minuty, když se trefil Nádeníček. Nejlepší střelec Admiry přidal v průběhu zápasu ještě jednu branku a pomohl svému týmu k jasné výhře 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový start

Pražský klub v posledních čtyřech zápasech slavil vítězství a celkem z nich vydoloval jedenáct bodů, takže se o formě Admiry nedalo pochybovat. Ani Ostrov však nezahálel a po Aritmě urval vítězství také nad Klatovy. Dal se tedy očekávat líbivý fotbal s mnoho šancemi.

 

Už po pár vteřinách přišla pro Ostrovské nečekaná rána. Na centr si naskočil Bohumil Nádeníček a zblízka překonal gólmana Sütta! Bleskové vedení Admiru poněkud ukolíbalo a neprobudilo ji ani akrobatické zakončení Mošny po Paťhově centru.

 

I tak byla ale Admira jednoznačně lepším týmem, hosté si vypracovali ojedinělou šanci o šest minut později, když prověřili připravenost domácího gólmana Víška. Po půlhodině zápasu přidal tým z Kobylis druhou branku. Mošna se povedeně uvolnil na pravé straně a přihrávkou pod sebe vybídl ke skórování Štěpána Zahálku, jenž nezaváhal a upevnil vedení Admiry. Perfektně vyřešené přečíslení!

 

O pár minut později lovil Süttö míč ze sítě potřetí, tentokrát však přerušil Nádeníčkovu radost praporek čárového sudího. První dějství zakončil tutovkou Martinic, kterého bravurně vychytal hostující gólman.

Ještě dva na cestu

Po dalších neproměněných šancích se Admira znovu radovala v 61. minutě. Michálek se dostal k míči a nesobecky ho předložil Bohumilu Nádeníčkovi, jenž si skluzem dojel pro druhý gól v zápase. Uběhlo sedm minut a Pražané udeřili počtvrté. Hostující stoper vracel míč na gólmana, za kterým ale číhal Jiří Mošna, vypíchl mu míč a zasunul ho do odkryté klece!

 

Nádeníček mohl dokonat hattrick, jenže orazítkoval pouze břevno. A když neuspěl ani střídající Zolotuchin se svým obstřelem, skončil zápas poměrem 4:0. Drtivé a zasloužené vítězství domácího mužstva, které svého soupeře k ničemu prakticky nepustilo, což uznal i kouč Filip.

 

Hodnocení domácího kouče Tichaie, Jana Šmidrkala a sestřih gólů



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Trenér J. Tichai: „Říkali jsme si, že na soupeře vlítneme a budeme hrát útočně. Povedlo se nám to, pomohl nám rychlý gól. Soupeř moc šancí neměl, my jsme mohli přidat ještě spoustu gólů, ale jsme spokojení. Doufejme, že forma graduje. Teď nás čeká posledních pět kol a doufám, že bude gradovat i dál.“

FK Ostrov
Trenér I. Filip: „Bylo vidět, že proti nám hraje soupeř, který je na čtvrtém místě. Na takovýto tým ještě nemáme. Byly v zápase úseky, kdy jsme hráli slušně. Máme se ještě co učit, soupeř nám ukázal, jak se má hrát fotbal v divizi.“



Sestavy


FK Admira Praha
P. Víšek [-] - Š. Zahálka [-] , B. Nádeníček [-] , J. Šmidrkal [-] (75. R. Zimmermann [-] ) , T. Majer [-] (84. M. Horák [-] ) , J. Michálek [-] (66. J. Šimek [-] ) , J. Mošna [-] (87. P. Hochman [-] ) , M. Paťha [-] , J. Martinic [-] (84. P. Zolotuchin [-] ) , S. Komínek [-] , O. Herc [-]

FK Ostrov
M. Süttö [-] - J. Tolar [-] (77. K. Novák [-] ) , M. Rašman [-] , M. Novotný [-] , J. Horváth [-] , J. Liška [-] , M. Kobera [-] (75. J. Vrba [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Glanc [-] , J. Nerad [-] , F. Tomáň [-] (65. D. Horvát [-] )

ŽK: 30. P. Víšek , 72. J. Šmidrkal , 79. S. Komínek , 86. J. Mošna - 30. J. Tolar , 86. J. Liška .
Hráči zápasu: B. Nádeníček .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: Ježek Václav - TRYZNA Lukáš, TRSKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.