1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

10.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet v Klatovech přerušil sérii proher


Branky


0

Na tři body se ale Jinoničtí pořádně nadřeli. Po poločase sice prohrávali, pak ale potvrdili svou kvalitu a brankami Sodomy, Hájka a Lukiče otočili skóre. Nutno dodat, že naprosto zaslouženě, ve druhé půli svého souepře jednoznačně přehráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásného krásné sólo

Klatovští fotbalisté přivítali Na Rozvoji těžkého soupeře z Prahy, na západ Čech totiž přijeli hráči Motorletu. První výraznější událostí utkání bylo odstoupení domácího kapitána Mészárose, který si při jednom ze soubojů obnovil zranění a už v 15. minutě tak musel být vystřídán Vojtkem.

 

22. minuta už přinesla domácím hráčům a příznivcům radostnější chvilku – Lukáš Krásný se prohnal obranou hostů a překonal do brány se navrátivšího Foferku. Individuální kvalita Krásného jako by odrážela obraz hry v drtivé většině prvního poločasu. Oba týmy totiž působily nervózně a nedařily se jim kombinace, a tak to jinak než samostatně zkrátka nešlo.

 

Jednu z chyb domácího mužstva mohl ve 35. minutě potrestat Sodoma. Ten vystihl zpětnou přihrávku Chirinciuce a klatovský gólman Rojík se vytáhl parádním zákrokem. V posledních vteřinách prvního dějství vybojoval balón Bezděk a posunul ho Pavlovičovi, který ve velmi slibné šanci pouze vyprášil Foferkovy rukavice.

Tři góly do Rojíkovy klece

Po přestávce se hra Motorletu změnila – hosté začali sázet na dlouhé nakopávané balóny a centry ze stran, se kterými také sklidili úspěch. V 54. minutě se po jedné z takovýchto akcí prosadil Jiří Sodoma a vyrovnal na 1:1.

 

O šest minut později byl obrat dokonán. Prosadil se Jakub Hájek a Motorlet se mohl radovat. Černou klatovskou dvacetiminutovku pak dokončil v 73. minutě Tomáš Lukič, který propálil Rojíka ranou z voleje přímo z rohu.

 

Klatovští fotbalisté potvrdili svůj herní i psychický útlum a ani v příštím kole si neodpočinou, čeká je totiž tým z čela tabulky, jihočeská Čížová. Motorlet naopak po třech týdnech utnul sérii nepříznivých výsledků.

 

Foto: Facebook klubu SK Klatovy 1898



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Myslím, že jsme odevzdali sto procent bojovnosti. Bohužel soupeř byl kvalitnější a v současné době byl nad naše síly. Motorlet vyhrál zaslouženě. Děkujeme divákům za podporu!“




Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - L. Bezděk [-] (78. D. Dolanský [-] ) , P. Kotrba [-] , D. Chirinciuc [-] , M. Mészáros [-] (15. I. Vojtko [-] ) , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] , P. Rybák [-] , D. Žáček [-] (70. D. Matějka [-] ) , L. Krásný [-] , V. Kaas [-] (59. M. Lucák [-] )

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - T. Lukič [-] (80. D. Scharf [-] ) , J. Rajnoch [-] , A. Tvrdý [-] , J. Hájek [-] , S. Zdichynec [-] (50. J. Machurka [-] ) , J. Sodoma [-] (83. Š. Hájek [-] ) , V. Kotrba [-] , J. Pyšek [-] (81. O. Měska [-] ) , V. Burýšek [-] , P. Kalvas [-] (88. J. Jonáš [-] )

ŽK: 40. D. Chirinciuc , 90. M. Lucák - 30. T. Lukič , 52. J. Pyšek .
Hráči zápasu: T. Lukič .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Brda Jan - LEŠKA Martin, SIMBARTL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.