0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 10:15

10.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krumlovský výprodej pokračuje, všechny body si odvezly i Mariánské Lázně


Branky


0

Kdo z nejskalnějších příznivců českokrumlovského Slavoje v hledišti věřil, že divizní tým v utkání pravdy rozfouká jiskru naděje do dalších bojů v souboji se sousedem ze dna tabulky, odcházel zklamaný. Lázeňští borci si na cestu k Ferdinandovu prameni přibalili zaslouženě plný bodový přísun. Zamávali tak momentálním nadějím zelenobílých barev přesně po třetině celé divizní sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější hosté

Stačilo pár minut zápasu a bylo zřejmé, že ani tentokrát Slavoji pšenka dvakrát nepokvete. Soupeř měl více ze hry, kombinoval a také střílel. Již v 7. minutě hosté mohli otevřít skóre, Cinkaniče nechala obrana bez povšimnutí a naštěstí pro zelenobílé přišla v poslední chvíli teč na roh. Po chvíli se předvedl Labai, jenž si pohrál se zkoprnělými obránci, vypálil a nebýt Trnky, jehož v předchozích minutách lázeňští hosté řádně rozchytali, tutovka mířila do sítě. Úvodních 25 minut vůbec nebylo vidět, že se utkali soupeři ze dna tabulky. Hosté přehrávali Slavojáky ve všech činnostech.

 

Přesto to byli oni, kdo mohl skórovat jako první. Ve 25. minutě Novák potvrdil svou fotbalovou techniku a přehled, ostře vypálil přízemní ránu, ovšem zkušený Šmejkal se hodil k tyči a konečky prstů vytlačil míč na roh. Českokrumlovští sice o sobě dávali již více vědět, ale chyb nezkušeného týmu (v základu tři hráči ročníku 99 a jeden 98) bylo jako máku. 

Ve druhé půli už zaCinkalo

Soustředěně hrající hosté cítili příležitost bodovat i po změně stran. Na koně je posadila 69. minuta, kdy z ničeho nic přišla branka. Ve vápně volný Daniel Cinkanič nemohl neposlat míč do sítě - 0:1. Vzápětí Trnka ještě podržel domácí naděje dostat se do zápasu skvělým zásahem na přední tyči, po chvíli Tůma stačil v poslední chvíli srazit míč na roh. A když v 85. minutě střídající Carda odmítl vyrovnat - v jasné pozici netrefil bránu - radovali se naplno hosté.

 

Autor: František Lippl

Foto: Facebook FC Viktoria Mariánské Lázně



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér S. Purkart: „Do toho gólu jsme byli lepším mužstvem, měli jsme šance. Byli jsme nebezpeční, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit. Nezvládli jsme takové situace, které bychom měli gólově vyjádřit. Po naší brance se soupeř snažil vyrovnat, hru zjednodušil a nakopával balóny. Nám to dělalo problém, ale nakonec jsme to, možná i díky štěstí, ubránili, které jsou pro nás hrozně cenné. Nerad vyzdvihuji, byl to kolektivní výkon.“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - D. Tůma [-] (82. L. Hofmann [-] ) , J. Sekyra [-] , L. Mravec [-] , M. Švec [-] , J. Wagner [-] , J. Peťule [-] (71. J. Carda [-] ) , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , D. Peroutka [-] (63. M. Matěják [-] ) , M. Svoboda [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Kravar [-] , D. Cinkanič [-] , T. Denk [-] , M. Jakubík [-] , M. Lukáš [-] , F. Labai [-] (67. J. Šaliga [-] ) , M. Drahorád [-] , J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] (90. D. Šlajs [-] ) , T. Šilhán [-] (89. J. Dubský [-] )

ŽK: 67. J. Peťule , 86. J. Kabele , 90. M. Svoboda - 66. M. Drahorád , 88. M. Jakubík .
Hráči zápasu: D. Cinkanič .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Kastl Jan - DUDA Miroslav, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.