Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.5

Nápoje

6.0

Jídlo

6.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

4.5

FOTO: Hrát si na fotbalisty nestačí, valí se z tábora Klatov kritika


Branky


19. J. Diviš , 48. M. Novotný (p.) - 6. L. Bezděk
4

V Ostrově sice šli Klatovští do vedení po gólu Bezděka, domácímu týmu se však podařilo utkání otočit. Rozhodla 48. minuta a pokutový kop, který proměnil Novotný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horké chvilky před Rojíkem

Do utkání v Ostrově vstoupili klatovští hráči ve velkém stylu a už v 6. minutě šli do vedení. Po centru z levé strany vyšplhal nejvýše Lukáš Bezděk a překonal Sütta umístěnou hlavičkou. Domácí však brzce inkasovaný gól nesrazil, ba naopak.

 

Souvislým tlakem nutili svého soupeře k chybám a v 19. minutě se také dočkali vyrovnání. Vrba zatáhl míč na pravou stranu a odcentroval na Jakuba Diviše, jenž taktéž hlavou skóroval. Hned za pár vteřin vstřelili Ostrovští další branku, která však pro ofsajd nebyla uznána. Dominance divizního nováčka pokračovala i nadále a ve 22. minutě postupoval z levé strany sám na bránu Diviš, Rojíkovu bránu jen těsně minul!

 

Poslední čtvrthodina prvního poločasu se odehrávala už od vápna k vápnu, a když rozhodčí zavelel k odchodu do kabin, mohli být hosté nadmíru spokojeni, že stále drží remízový stav a naději na bodový zisk.

Penalta na začátku druhé půle

Ta se jim rapidně snížila už ve 48. minutě – Tolar byl faulován v pokutovém území a Milan Novotný nařízenou penaltu proměnil. Konečně tak Ostrov v domácím utkání vedl a mohl změnit svůj styl hry. Ze zatažené obrany vyráželo domácí mužstvo do rychlých brejků a i nadále zatápělo Klatovům.

 

V 72. minutě pak kopali domácí trestný kop z osmnácti metrů a Horváth napálil břevno! Klatovy neměly co ztratit, a tak v posledních minutách otevřely hru, čímž umožnily Ostrovu v 85. minutě, aby definitivně rozhodl. Diviš s Tolarem šli sami na Rojíka, ale druhý jmenovaný odmítl gólovou pojistku, když netrefil prázdnou bránu.

 

Klatovy se snažily hrozit jednoduchým fotbalem s dlouhými nákopy do pokutového území, domácí tým si už však tři body vzít nenechal.

 

Foto: Facebook FK Ostrov a Facebook Apokalypse Wurst - Groundhopping, Grillgut, Gerstensaft



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
Trenér I. Filip: „Myslím si, že měl zápas svou kvalitu. Hrálo se nahoru dolů, fotbal byl důrazný, rychlý. Šancí bylo dost na obou stranách, ale myslím si, že jsme si zasloužili vyhrát, byli jsme lepší. Zápas se povedl Divišovi v útoku. Dokázal podržet balón, vstřelil branku, byl aktivní, tlačil na soupeře.“

SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Musíme se chtít víc poprat o výsledek, hrát si na fotbalisty nestačí. Věřím, že se s klukama zvedneme a doma předvedeme bojovný výkon, na který budeme postupně přidávat fotbalovost.“



Počet diváků: 254. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 10. 2016 23:34
Nechci schazovat hrace Klatov jako ty Ostrova dle me podali lepsi vykon jak hraci Dobříše. Rozhdoci penaltu piskl tak s tim nic neudelas tak přestaň brečet.Jsme jen lidi ale ty delas chudaka a davas znamky za co bych ty osobne zrusil registraci.
8. 10. 2016 22:28
Upřímně bys mel aspon hodnotit hřiště ktere můžete v Klatovech závidět to co je v Ostrove moc v Divizi nenajdes takovou nadheru
8. 10. 2016 22:25
Přestaň brečet
8. 10. 2016 19:58
penalta fakt hnus