Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 10:30

8.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Slavoj vyrazil na západ v půl šesté ráno, aby si zpět naložil sedmigólový nářez


Branky


0

Takové nedělní dopoledne s lázeňskou kúrou si dnes asi nepředstavoval žádný ze Slavojáků. Těm se na podzim sice nedaří, ale sedm inkasovaných gólů je hodně ostudných. Přitom dění na ploše během prvního poločasu na takový příděl vůbec nevypadalo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě nálože do šatny

Úvodní čtvrthodina byla oboustranně opatrná a snaha nechybovat byla nepřehlédnutelná. Míč se pohyboval téměř výhradně v dosahu půlící čáry a oba gólmani se mohli v pohodě vystavovat říjnovému sluníčku, které v té chvíli ještě svítilo. Trnka jen stáhl dva centry, dva střelecké pokusy hostů letěly mimo branku. První vzrušení přinesla až 17. minuta při akci zakončené rohem domácích buldoků. 

 

Ovšem ve 23. minutě přišel první moment určující další vývoj zápasu.  Míč si přímo po vhazování našel v šestnáctce domácího borce, ten byl při kličce faulovaný a s nařízenou penaltou si s přehledem poradil nejlepší střelec celé soutěže Marian Geňo – 1:0. Hosté ale nesložili zbraně, nadále herně drželi krok. 

 

 

Druhý a rozhodující zápasový mezník byl k vidění v závěru poločasu. Nejdříve se ve 38. minutě po trestném kopu dostal k odraženému míči dnes kapitán Novák a jeho rána z dobrých osmadvaceti metrů minula jen o fous levou šibenici. Vzápětí dostal kolmici za obranu Psohlavec, včas vyběhl Trnka, ale míč se dostal k volnému Josefu Hudcovi, jenž šikovně obloučkem skóroval – 2:0. 

 

 

Černé mraky se v tu chvíli stahovaly nejen na dvorecké hřiště, ale především nad hostující mužstvo. Definitivní ránu Slavoj dostal z poslední akce poločasu po rohovém kopu. Odražený míč skončil na hranici malého vápna u nepokrytého Pavla Plechatého, jenž ho bez problémů napálil do sítě – 3:0. A bylo po zápase, protože zlomení hosté odcházeli vzápětí do šaten za skóre, které pro ně bylo vzhledem k dění na trávníku hodně kruté.

 

Demolice na světě

Po obrátce hrálo jen jedno mužstvo, jež svého zdecimovaného soupeře nešetřilo. Již patnáct vteřin po zahájení hry natěšení domácí přidali Martinem Psohlavcem čtvrtý gól. V 52. minutě Trnka stačil špičkou nohy zlikvidovat nájezd tři na jednoho, po dvanácti minutách si buldoci dávali exhibičně tak dlouho přednost v zakončení, až šel střelecký pokus hodně nad bránu.

 

Zato v 66. minutě dotáhli do gólové tečky pohlednou akci po sérii přesných nahrávek Martinem Psohlavcem – 5:0. Vzápětí Trnka vychytal Mestla, ovšem v 72. minutě kapituloval pošesté, když rozpadlá obrana nechala bez povšimnutí u zadní tyče střídajícího Michala Királyiho, pro něhož byl větší problém gól nedat, než se zavřenýma očima skórovat.

 

 

Jiskřičku čestného úspěchu rozfoukal v 78. minutě Carda, avšak jeho pokus šel těsně vedle levé tyče. Brankostroj karlovarského týmu pak zakončil další střídající hráč Milan Bartoš stylově parádní trefou do šibenice – 7:0. 

 

 

Autor: František Lippl



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: "V prvním poločase to byl ze začátku vyrovnaný zápas, nic nenaznačovalo, že by to skončilo takovým rozdílem. Za stavu 1:0 hosté nastřelili břevno, kdyby dali gól, zápas se mohl vyvíjet trošku jinak. Vsítili jsme ještě dva góly a po poločase jsme už kontrolovali průběh zápasu. Zasloužené vítězství, jsem rád, že jsme druhý zápas po sobě neinkasovali gól. Vyzdvihl bych Maňáka a Hudce."




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - J. Staněk [-] , M. Geňo [-] , L. Mestl [-] (81. P. Němec [-] ) , M. Psohlavec [-] , F. Dřížďal [-] , P. Maňák [-] , D. Krlička [-] , P. Plechatý [-] (70. M. Királyi [-] ) , M. Pěkný [-] , J. Hudec [-] (75. M. Bartoš [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - L. Mravec [-] , D. Tůma [-] (75. D. Peroutka [-] ) , M. Švec [-] , J. Carda [-] (79. L. Hofmann [-] ) , J. Wagner [-] , J. Peťule [-] (68. M. Matěják [-] ) , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , M. Kroupa [-] , M. Svoboda [-] (46. J. Sekyra [-] )

ŽK: 38. L. Mestl - 6. M. Kroupa , 29. M. Svoboda , 60. J. Wagner .
Hráči zápasu: J. Hudec , P. Maňák .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Šimeček Libor - TEUBER Ivan, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.