1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 13:30

8.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Favorit rozhodl o výhře v 84. minutě


Branky


0

K dalšímu mistrovskému diviznímu utkání, přesněji k duelu 8. kola to Jankov neměl daleko. V rámci jihočeského derby cestoval do Čížové. Tam čekal domácí Sokol, vedoucí tým tabulky. A hosté z Jankova to neměli daleko ani k zisku alespoň jednoho bodu. Perfektně propracovanou defenzivou živili naděje na úspěšný výsledek 84. minut. Pak ale Čížová Radimem Nečasem udeřila a připsala si další tři body do tabulky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda v první půli

Hosté postrádali zraněné Pancíře s Mužíkem a za červenou kartu pykajícího Pořádka. To trenér Zdeněk Staroba nasadil všechny své hvězdy, které tentokrát možná nepodaly nejlepší výkon a proti houževnatému Jankovu se notně nadřely.

 

Očekávaný tlak Sokolu se nekonal, což bylo pro mnohé příznivce možná překvapením. V 11. minutě po rohu Dvořáka hlavičkoval osamocený Fenyk, avšak přes klubko těl před Pavelcovou brankou míč do místa určení nedoletěl. Tato pološance byla na dlouhou dobu jedinou, kterou si domácí vypracovali. Vůbec první střelu na branku tak obecenstvo vidělo až v 24. minutě. Postaral se o ni hostující Voráček, ale Jan Satrapa si s ní poradil.

 

Ze hry se Čížová nemohla prosadit, a tak to zkoušela ze standardek. Několik rohových kopů však hosté bez problémů ustáli, a tak první gólovka přišla až v 31. minutě. Po centru Dvořáka se k hlavičce dostal Jirouš a Pavelec měl plné ruce práce. Povedenou hlavičku vyrazil a následnou dorážku mu pomohli zneškodnit pozorní obránci. V závěru poločasu to ještě zkoušel střelou ze střední vzdálenosti Šebelka, jenže domácí branku přestřelil. V poli lehce aktivní, ovšem v koncovce bezradná Čížová, tak v poločase hrála s Jankovem bez branek.

Nečasova spása

Druhý poločas přinesl obdobný scénář. Vedoucí tým tabulky marně dobýval pevnou jankovskou obranu, která pracovala znamenitě. V poli měla Čížová tlak, ale Pavelec v hostující brance byl bez práce. Naopak hosté vyráželi do protiútoků a Jan Satrapa musel být v pohotovosti. V 73. minutě se vydal na útočný výlet stoper Lošek, jenž přízemní střelou vyzkoušel pozornost domácího gólmana. Ten byl připraven.

 

Satrapa musel pohlídat i nebezpečný oblouček z kopačekJirkovského o tři minuty později, který nakonec zamířil nad branku. Čížová na branku Jankova vyslala za celý zápas pouze dvě střely. Ta druhá však byla pro celek Ivo Čecha smrtící. Po dlouhém nákopu z poloviny hřiště sklepl Polodna v pokutovém území míč pro Radima Nečase a syn slavného otce zajistil Sokolu utrápené a těžce vydřené tři body - 1:0. I přes dobrý výkon Jankov znovu neskóroval a nezískal ani bod. Po čtvrté porážce v řadě mu tak začíná zatékat do bot...

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov

Foto: Michaela Mikešová pro skjankov.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Za osmnáct let jsem nezažil, aby soupeř přijel se systémem 7-2-1, zaparkovali ve vápně autobus. Prakticky do ničeho jsme se nedostali. Zápas to nebyl hezký, nedařilo se nám. Jsme rádi za tři body, ale nic víc k tomu nelze říct. Zápas se povedl obraně a Fenykovi.“

SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „Na hřišti velkého favorita jsme nesehráli špatné utkání. Všechny domácí hvězdy jsme drželi na uzdě a nedovolili jim téměř nic. Čížová vystřelila pouze dvakrát na branku, bohužel střela z 84. minuty skončila v naší síti. Nedá se nic dělat, příště už vyhrajeme!“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - M. Rozhoň [-] , P. Janda [-] (90. T. Janoch [-] ) , D. Novák [-] , M. Held [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] (86. M. Kočí [-] ) , M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] (90. F. Zikmund [-] ) , L. Dvořák [-] (68. D. Chytrý [-] ) , T. Fenyk [-]

SK Jankov
A. Pavelec [-] - J. Zajíc [-] (81. M. Boček [-] ) , F. Lošek [-] , V. Jirkovský [-] , M. Kroneisl [-] - V. Bürger [-] , P. Sedlic [-] , D. Maršán [-] , L. Voráček [-] (71. M. Rytíř [-] ) , J. Šebelka [-] - T. Smékal [-] (76. R. Iliev [-] )

ŽK: 46. M. Held , 85. T. Fenyk - 14. D. Maršán .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - HOCK David, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.