Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 10:15

6.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavojáci nestačili na Admiru, odvezli si bůra


0

Rovněž úvodní zápas z druhé třetiny podzimní divizní porce nepřinesl pro jihočeský tým žádnou pozitivní změnu. Slavojáci si v pražských Kobylisích naložili na odpolední cestu domů další zátěž v podobě pěti obdržených gólů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelnice před Trnkou

Přitom úvodní čtvrthodina slibovala, že na velmi pěkném, byť po dešti kluzkém, povrchu můžou být domácímu týmu skutečným soupeřem a ne pouhým sparingpartnerem. Sice na konci druhé minuty vyprodukovali na hranici vápna chybu, Zahálka však z jedničky přepálil a Slavojáci pokračovali v aktivní hře. Přišla však 18. minuta, obránce dal příliš prostoru Bohumilu Nádeníčkovi a ten za benevolentního přihlížení potvrdil hlavou k tyči pověst kanonýra. 

Hosté se nepoučili a po osmi minutách letěl další centr z křídla tentokrát na hlavu opět nepokrytého Patrika Zolotuchina a ten se nemýlil – 2:0. Zelenobílí se pokusili vrátit do hry, několikaminutový záběr však na změnu nestačil a rány Wagnera a Kabeleho jen rozehřály zkušeného gólmana Admiry. 

Definitivní ránu do sebevědomí Slavojáků zasadil Marek Paťha, který vypustil výstavní pumelici z třiceti metrů přesně k zadní tyči – 3:0. Těsně před odchodem do šaten si domácí hráči kolaudovali před Trnkou střelnici a po sérii odražených ran se do černého ve snadné pozici trefil Patrik Zolotuchin

Zlikvidovaná penalta

Po obrátce ve 49. minutě se Komínkovi zželelo zdecimovaného týmu Slavoje a penaltou k tyči nechal vyniknout Trnku, jenž zlikvidoval také dorážku. Domácí se spokojili s kontrolou hry a vytvořili si mnohé šance, k nimž jim zdecimovaní Slavojáci napomáhali. V síti ale skončila pouze střela Bohumila Nádeníčka z 55. minuty, která uzavřela nepopulárního bůra. 

 

Autor: František Lippl, upraveno redaktorem

Foto: Michal Jalovec pro fkadmira.info



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Oficiální web klubu FK Admira Praha (fkadmira.info): "Dvojník Charlieho Chaplina, který Admiře v Českém Krumlově na dálku popřál úspěch v nedělním utkání se Slavojem zpod českokrumlovského zámku, nám přinesl štěstí. Jihočechy jsme poslali domů s nepopulárním „bůrem“. A to ještě hostům zachytal gólman Trnka, jehož zásluhou si Českokrumlovští neodvezli z Kobylis ještě drtivější náklad."




Sestavy


FK Admira Praha
P. Víšek [-] - Š. Zahálka [-] , J. Michálek [-] (66. P. Hochman [-] ) , P. Jackl [-] (46. J. Šmidrkal [-] ) , M. Paťha [-] , J. Martinic [-] , S. Komínek [-] , O. Herc [-] , P. Zolotuchin [-] (59. R. Zimmermann [-] ) , B. Nádeníček [-] (83. J. Panýrek [-] ) , T. Majer [-] (75. M. Fric [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - L. Mravec [-] , M. Matěják [-] (46. D. Tůma [-] ) , J. Carda [-] (86. R. Šimášek [-] ) , J. Wagner [-] , J. Peťule [-] (78. L. Hofmann [-] ) , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] , M. Kroupa [-] , M. Svoboda [-] (63. M. Švec [-] )

ŽK: 56. S. Komínek - 41. J. Wagner , 48. M. Kroupa .
Hráči zápasu: B. Nádeníček , P. Zolotuchin .
Počet diváků: 184. Rozhodčí: Leška Martin - DUCHOŇ Ivo, PETŘÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.