2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 14:00

6.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktoria dlouho držela vedení, pak vyhořela v penaltách


Branky


0

Mariánské Lázně odehrály v Klatovech velmi solidní zápas, ve kterém dlouho těsně vedly, když se v 7. minutě trefil Kavalír. Domácí tým se však přece jen dočkal vyrovnání zásluhou Bezděka, a tak musely rozhodnout pokutové kopy. V nich se zaskvěl domácí gólman Rojík a Klatovy tak vydolovaly z dohrávaného utkání dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: "Nedařila se nám kombinace a nedostávali jsme se do šancí. Druhou půli jsme přidali v nasazení a zápas dovedli k vyrovnání. Soupeř bránil a čekal na brejky, z jednoho z nich mohl dát tři minuty před koncem gól, ale Rojík nás podržel."

FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér S. Purkart: "Myslím si, že herně to z naší strany byl velmi dobrý výkon. Domácím jsme toho moc nedovolili, bohužel vyrovnali ze standardky. Do vyložených šancí jsme je ale nepouštěli, o to víc mě mrzí, že jsme utkání nedotáhli do vítězného konce. Z mého pohledu jsme ztratili dva body."



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lucák [-] , L. Bezděk [-] , P. Kotrba [-] (81. V. Kaas [-] ) , D. Dolanský [-] , D. Chirinciuc [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] , Z. Cibulka [-] , L. Krásný [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Lukáš [-] , D. Cinkanič [-] (63. F. Labai [-] ) , T. Denk [-] , M. Šácha [-] , T. Šilhán [-] (90. A. Novák [-] ) , M. Drahorád [-] (81. J. Šaliga [-] ) , J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] , M. Kravar [-] , M. Jakubík [-]

ŽK: 23. D. Dolanský , 90. V. Kaas , 90. M. Lucák , 90. L. Krásný - 53. D. Cinkanič , 62. M. Lukáš , 79. M. Šácha .
Hráči zápasu: J. Rojík - P. Kavalír .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Šálková Helena - SZIKSZAY Ladislav, JANDA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.