Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirouš se Zahrádkou otočili zápas v Sušici


Branky


0

Domácí fotbalisté nad Čížovou vedli od 10. minuty po brance Vrhela, ještě do poločasu se ale Jirouš postaral o obrat. Po pauze se k němu přidal stejnou porcí gólů Zahrádka a Sokolové se posunuli už na třetí místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát Jirouš

Na první body stále čekající sušičtí fotbalisté přivítali v 5. kole jihočeskou Čížovou, která zatím proplouvá sezónou velmi úspěšně. Přesto vstoupili do utkání mnohem lépe Západočeši. Útočník Miroslav Vrhel totiž využil zaváhání hostujícího gólmana Satrapy a přehodil ho. S přibývajícími minutami se Čížová probudila ze snu o lehkém zápase a začala Sušici přehrávat.

 

Ve 32. minutě se Jihočeši dočkali vyrovnání, když se k exekuci trestného kopu postavil Martin Jirouš a nedal Gillovi v bráně domácích šanci. Za nerozhodného stavu se do obrovské šance dostal znovu nebezpečný Vrhel, jenže pohrdl vrácením vedení na stranu Sušice. A tak trestal ve 40. minutě podruhé Martin Jirouš, když se prosadil ve skrumáži po rohovém kopu.

Dvakrát Zahrádka

Po přestávce už dokázali jihočeští fotbalisté prodat své zkušenosti. V minulém kole se proti Roudnému hattrickem zaskvěl Roman Zahrádka a na svůj fenomenální výkon navázal i v tomto utkání. Po hodině hry využil chyby v obraně domácích a z velkého vápna překonal svou umístěnou střelou Gilla.

 

V poslední desetiminutovce se ještě jednou prosadil krajní záložník Roman Zahrádka, když pro změnu využil přesného centru. Ač to tak na začátku utkání rozhodně nevypadalo, Čížová si dokráčela pro další tři body a dál stoupá tabulkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Soupeře jsme se nezalekli a dostali jsme se do vedení, když chybu gólmana potrestal Miroslav Vrhel. Poté soupeř ukázal kvalitu, ale našim hráčům patří pochvala za dobrý zápas, ve kterém opět nechyběla bojovnost.“

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Těžký zápas. Prohrávali jsme 1:0, pak jsme ho otočili Jiroušem góly z trestného kopu a po rohu. Domácí nás potrápili, za stavu 1:1 měli velkou šanci. Nepředvedli jsme dobrý výkon, jsme ale spokojeni s výhrou. Dobře hrál Zahrádka, který dal také dva góly.“



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - T. Vichr [-] (75. J. Kysilka [-] ) , J. Skuhra [-] (78. P. Hubáček [-] ) , M. Vrhel [-] , J. Skála [-] , L. Hájek [-] , J. Brabec [-] , T. Klíma [-] , P. Hrubec [-] (86. M. Bachroň [-] ) , J. Čanecký [-] , O. Skrbek [-]

TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - P. Janda [-] (84. F. Zikmund [-] ) , D. Novák [-] (64. D. Chytrý [-] ) , M. Held [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] , M. Pohnán [-] , T. Janoch [-]

ŽK: 31. O. Skrbek - 49. T. Janoch .
Hráči zápasu: M. Jirouš , R. Zahrádka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.