Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 10:30

5.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

6.0

FOTO, VIDEO: Geňo řídil výhru Buldoků


Branky


25. M. Geňo , 40. M. Geňo (p.) , 43. P. Zolotuchin
0

Všechny branky zápasu padly už v prvním poločase. Domácí se dostali do dvougólového vedení zásluhou Geňa, Admira však stihla dvě minuty před hvizdem snížit Zolotuchinem. Ve druhém dějství si Karlovarští zkušeně pohlídali výhru a udrželi se v čele Divize A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úspěšný Geňo a Zolotuchinova korekce

Souboj dvou těžkých vah Divize A začala lépe Admira. Prvních dvacet minut držela balón více na svých kopačkách a Karlovarské k ničemu nepouštěla. Zároveň si však žádnou šanci nevypracovala. Poté se probudili i domácí fotbalisté a začali hrozit především ze standardních situací.

 

První branka ale ze standardky nevzešla. V 25. minutě našel gólovou přihrávkou Hudec kapitána Mariana Geňa, jenž překonal vyběhnuvšího gólmana Jakimeczka a poslal Buldoky do vedení. Karlovarští hráči sice po chvilce zvedali ruce nad hlavu znovu, jenže Geňo stál v ofsajdu.

 

Neuznaný gól Mariana Geňa

 

Ve 40. minutě se už domácí mohli radovat z druhé branky. Po faulu v pokutovém území nařídil rozhodčí Kyncl pokutový kop a Marian Geňo tváří v tvář Jakimeczkovi nezaváhal. Admira však dokázala zkorigovat skóre ještě před koncem prvního dějství. Po pěkné kombinaci se ve vápně opřel do míče Patrik Zolotuchin a dal Pražanům naději.

 

Pokutový kop Mariana Geňa

Admira vyrovnat nedokázala

Po změně stran se Západočeši soustředili na pozornou obranu a snažili se vyrážet do rychlých brejků. Jeden z nich skončil velmi nebezpečnou střelou Dřížďala, ale míč orazítkoval pouze tyč! Neuspěli ani Geňo s Psohlavcem, kteří byli sami před hostujícím brankářem.

 

Závěr zápasu se nesl ve znamení tlaku Admiry, jenže pokusy Michálka nebo Martinice vyrovnávací brankou neskončily. Karlovy Vary tak udržely těsné vedení a připsaly si cenné tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Admira byla nejtěžší soupeř, kterého jsme v tomto ročníku zatím potkali. Nedařila se nám zpočátku kombinace, spíš jsme se dostávali dopředu dlouhými balóny. Ve druhém poločase jsme pozorně bránili, ale bylo to spíš upracované vítězství. Kluci to odmakali, tři body z tohoto těžkého zápasu jsou pro nás určitě cenné. Vyzdvihl bych Geňa a dobře zahrál i Dřížďal.“

FK Admira Praha
Trenér J. Tichai (pro fkadmira.info): „Řekl bych, že v poli jsme se domácím vyrovnali, ale Vary byly nebezpečnější. Dopředu byly velmi silné, Psohlavec podržel míč a Geňo je prostě střelec. Ve finální fázi byli Západočeši efektivnější. Určitě to byl nejlepší tým, se kterým jsme zatím v A-skupině hráli. Oni i my jsme chtěli hrát fotbal pro diváky. Za určitých okolností se ve Dvorech dalo bodovat, ale náš problém je v tom, že útočníci nedávají branky. Chybí nám borec typu Mikolandy a góly střílejí jen záložníci.“



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.