3:1
(1:0)
88. M. Valsa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříš v Roudném neměla šanci


Branky


0

Malšané od prvních minut dominovali zápasu a svou převahu dokázali přetavit v góly Píši, R. Otepky a Štěpánka. Hosté se zmohli akorát na snížení v posledních minutách, když se prosadil Valsa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán zavelel k výhře

Útočný fotbal plný pohledných šancí si přichystali hráči Roudného a Dobříše, která zavítala na stadion poblíž Českých Budějovic. Hned ve 4. minutě se do obrovské šance dostal domácí Markytán, ale tváří v tvář gólmanovi Šedivému zklamal a trefil ho pouze do nohy.

 

I v dalších minutách prvního poločasu tahali za kratší konec fotbalisté Malše, jenže gólem neskončila ani šance O. Otepky ani příležitosti po rohových kopech, do kterých se dostali stoper Průcha a kapitán Jakub Píša. Tomu se poštěstilo až pět minut před přestávkou, když zužitkoval přihrávku Vávry.

Dva slepené údery

Po změně stran si vážnější šance ke skórování vypracovali také hosté, kteří po celý zápas hrozili hlavně z rychlých protiútoků. Valsu ale dvakrát vychytal roudenský gólman Konečný, a tak mohli domácí v 58. minutě zvýšit své vedení na 2:0. Znovu byl u gólu Vávra, tentokrát našel Rudolfa Otepku a ten zkušeně poslal míč do brány podél Šedivého.

 

Uběhly dvě minuty a Roudenští slavili potřetí. Na Markytánův přetažený centr si naběhl mladík Michal Štěpánek a svým premiérovým gólem v zelenobílém dresu zvýšil na 3:0. Uvolnění domácí i nadále zasypávali Dobříšské nebezpečnými akcemi, ani ti se ovšem nenechávali zahanbit, fotbal diváky zkrátka bavil.

 

Hosté se však zmohli pouze na zkorigování skóre, v 88. minutě se po chybě roudenské obrany dostal k míči Martin Valsa a pohodlně zakončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „V úvodu utkání jsme hned měli obrovskou šanci, kdy byl po centru sám před brankářem Markytán, bohužel trefil jeho nohu. Hosté nám hrozili jen po rychlých brejcích, jeden z nich mohli gólově potrestat, ale to nás podržel Konečný. Po vstřelení druhé branky jsme jasně dominovali, měli jsme vyložené šance, trefili jsme tyč. Zakončení jsme nevyřešili moc dobře, ale zápasu jsme dominovali. Zcela po zásluze jsme vyhráli. Vyzdvihl bych Lukáše Havla a Dana Konečného z defenzivy a dobrý zápas odehrál i mladíček Michal Štěpánek.“




Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - M. Štěpánek [-] (61. M. Bartoš [-] ) , M. Markytán [-] (73. P. Turek [-] ) , M. Průcha [-] , M. Tušer [-] (40. D. Růžička [-] ) , J. Píša [-] (78. J. Vogl [-] ) , O. Otepka [-] , R. Otepka [-] , P. Kössl [-] , L. Vávra [-] , L. Havel [-]

MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - J. Horáček [-] , J. Rychlík [-] , J. Liška [-] (70. D. Pokorný [-] ) , R. Talůžek [-] - M. Puchmajer [-] , F. Dort [-] , V. Šrain [-] (70. M. Rajnoch [-] ) , R. Procházka [-] (65. P. Junek [-] ) - M. Valsa [-] , Š. Maryška [-] -

Hráči zápasu: D. Konečný , M. Štěpánek , L. Havel .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Dujsík Jiří - ŠIMEK Zdeněk, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.