Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm! Doubravka zničila Sušici


Branky


0

Absencemi stíhaná a zkoušená Sušice neměla proti plzeňskému soupeři nárok a už po prvním poločase prohrávala o tři góly. Po změně stran se nic výrazně nezměnilo a z Plzně tak hosté odjíždějí s debaklem 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubravka kralovala od počátku

Do utkání s Doubravkou vstupovala Sušice ve velmi těžké pozici. Na seznam zraněných, který už je i tak předlouhý (Kalný, Szedmák, Králík, Kysilka) přibyl Fuchs a gólman Gill navíc dovolenkuje. Na soupisce tak nechyběli hráči sušického béčka a v základní sestavě nastoupil také hrající trenér Hrubec.

 

Plzeňané byli od začátku lepším týmem, dominovali, měli balón i hru pod kontrolou. Už v 8. minutě se měnilo skóre, když se trefil Pavel Krejčí. Ve 22. minutě se poprvé v zápase prosadil po individuální akci Jan Peterka a navýšil vedení na 2:0. Domácím perfektně fungovala spolupráce na levé straně, kde povedeně kombinovali a neustále hrozili Sýs s Petrem. Právě mladý záložník Jan Petr byl autorem třetí branky ve 29. minutě a završil tak skóre prvního poločasu na 3:0. 

Komplikace jen na chvíli

Po změně stran udeřili Sušičtí, v 50. minutě skóroval kapitán Miroslav Vrhel a vlil svým spoluhráčům do žil potřebnou naději. Domácí naopak znervózněli. Uklidnila je až 70. minuta a Pavel Krejčí, jenž zvýšil na 4:1. V 77. minutě se po pěkné kombinaci na levé straně prosadil podruhé také Jan Peterka a debakl byl na světě. 

 

V poslední desetiminutovce se trefili ještě Milan Ungr a Tomáš Navrátil, Doubravka tak zvítězila jednoznačně 7:1. Hostující tým si zaslouží uznání, že ani při jasném skóre a přibývajících brankách ve druhém poločase nerezignoval a stále se snažil být Doubravce důstojným soupeřem.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Pro nás po prohře s Malší a neúspěchu doma s Mariánkami to byly důležité tři body. Dobře jsme se na zápas připravili, hráči k tomu přistoupili výborně a projevil ose to jak na hře, tak na výsledku. Jsme spokojeni. Spoustu hráčů podalo výborný výkon. Jestli mám někoho vyzdvihnout, tak střelce dvou branek Peterku, mladého záložníka Petra a Sýse.“

TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Zápas jsme odehráli zatím v nejtěžší situaci, co se týká složení kádru. Důležité je, že jsme zápas nevypustili a za každého stavu jsme se s utkáním snažili něco udělat. Branky padly po individuálních chybách v obranné fázi, ale také díky šikovnosti hráčů Doubravky. V šatně všichni dobře víme, že situace není ideální, ale jsme tým, držíme při sobě a víme, že bude jen lépe.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - P. Krejčí [-] , F. Kuťák [-] (64. O. Konopásek [-] ) , J. Peterka [-] (77. M. Ungr [-] ) , P. Knakal [-] , D. Novák [-] , D. Künstner [-] , D. Brabec [-] (82. T. Navrátil [-] ) , J. Petr [-] , P. Morávek [-] , D. Sýs [-] (75. D. Sedlák [-] )

TJ Sušice
D. Konečný [-] - I. Varga [-] , M. Vrhel [-] , J. Skála [-] , L. Hájek [-] (72. S. Badarau [-] ) , J. Brabec [-] , T. Klíma [-] , P. Hrubec [-] , J. Čanecký [-] , O. Skrbek [-] , J. Pojar [-] (46. J. Farták [-] )

ŽK: 73. D. Künstner - 70. J. Skála .
Hráči zápasu: J. Peterka , D. Sýs , J. Petr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novotný Miroslav - MATYŠ Jakub, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.