5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pořád stejná písnička, kroutí hlavou lázeňskomariánský trenér Purkart


Branky


13. M. Valsa , 45. F. Dort , 53. F. Dort (p.) , 72. Š. Maryška , 81. M. Valsa - 6. M. Kravar
0

Krutý zápas prožili fotbalisté Mariánských Lázní v Dobříši. I když odehráli poměrně slušný zápas, inkasovali celkem pětkrát. Za domácí se dvakrát prosadili Valsa s Dortem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka už v první půli

V duelu dvou nováčků Divize A se začalo pěkně zostra a už v 6. minutě se měnilo skóre. Do míče se pohotově z dvaceti metrů opřel hostující záložník Matěj Kravar a Weber v bráně Dobříše musel lovit balón ze své sítě. Domácím se podařilo vyrovnat ve 13. minutě, když si na Maryškův dlouhý aut vyskočil a úspěšně zakončil Martin Valsa.

 

Hosté byli nebezpečnějším týmem a míč měli v držení větší porci času než domácí favorit. Ten hrozil spíše z rychlých protiútoků. Mariánky byly blízko opětovnému vedení po rohovém kopu, když za Webera zaskakovali domácí obránci. Dobříšský gólman pak zasahoval proti Lukášově ráně, naopak na Sadílkův pokus mířící vedle se mohl jen dívat. Po nevyužitých šancích lázeňského týmu přišla 45. minuta a gól na 2:1. Po Puchmajerově přihrávce našel Procházka Filipa Dorta a Dobříš vedla.

Třetí gól utnul naděje hostů

Také úvod druhého poločasu nabídl stejný obraz hry. Mariánské Lázně hrály, ale znovu nedokázaly svou převahu zužitkovat. V 53. minutě ale hosté faulovali ve vápně a nařízený pokutový kop proměnil Filip Dort. Třetí gól Dobříše vygumoval všechny naděje Mariánek na bodový zisk a ve zbytku utkání podaly spíše odevzdaný výkon.

 

Blízko dalšímu gólu do sítě hostů byl dvakrát Maryška, ale po Valsově přihrávce, respektive rohovém kopu, míč za čáru nedotlačil. To se však jen zastřeloval, protože v 72. minutě už slavil. Šrain ho našel přesným centrem a Štěpán Maryška rozradostnil čtyři stovky diváků počtvrté. Nejhezčí branka zápasu padla v 81. minutě. Maryška získal balón, obešel tři protihráče a nabídl Martinovi Valsovi gól číslo pět. Závěr utkání připomínal spíše exhibici, exligový Dort ale se svou akcí podobnou té Maryškově před pátým gólem neuspěl. 



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Trenér J. Rychlík (pro mfkdobris.cz): „Jsem rád, že jsme zvítězili nad nováčkem soutěže. Nepochyboval jsem o tom ani po obdržené brance. Je to dobré pro hráče po porážce v minulém zápase, hlavně po psychické stránce. Ukázalo se, že pokud jsme kompletní, budeme nebezpečným soupeřem. Věřím, že po několika divizních epizodách v minulých letech má tento tým na to, aby Dobříš úspěšně reprezentoval. Chtěl bych také poděkovat divákům, kterých přišlo ještě více než na minulé domácí utkání.“

FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér S. Purkart: „První poločas byl z naší strany dobrý, ale nevyvarovali jsme se chyb a soupeř nás potrestal. Z naší strany je to pořád stejná písnička. Herně to není špatné, ale chybí nám větší důraz a klid v koncovce. Dostáváme strašně laciné góly. Výsledek tohoto utkání je pro nás ale krutý, Dobříš, co měla, to dala.“



Sestavy


MFK Dobříš
R. Weber [-] - J. Horáček [-] , R. Talůžek [-] , J. Liška [-] , J. Rychlík [-] - F. Dort [-] , V. Šrain [-] , R. Procházka [-] (77. P. Junek [-] ) , M. Puchmajer [-] (71. J. Gregor [-] ) - M. Valsa [-] (84. M. Rajnoch [-] ) , Š. Maryška [-] (82. O. Puchmajer [-] ) -

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Lukáš [-] , D. Cinkanič [-] , M. Jakubík [-] (83. J. Šaliga [-] ) , M. Šácha [-] (82. A. Novák [-] ) , T. Šilhán [-] (86. J. Dubský [-] ) , M. Drahorád [-] , J. Sadílek [-] (84. D. Šlajs [-] ) , P. Kavalír [-] , M. Kravar [-] , T. Kabelák [-] (74. F. Labai [-] )

ŽK: 25. V. Šrain , 64. Š. Maryška , 66. M. Puchmajer - 70. M. Kravar , 77. J. Sadílek .
Hráči zápasu: F. Dort , M. Valsa , Š. Maryška .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Simbartl Václav - CIHLÁŘ Jan, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.