Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 13:30

4.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zahrádka hattrickem v oslabení sestřelil Roudné


Branky


0

Čížová zúročila své zkušenosti a jednoznačně přehrála svého jihočeského kolegu z Roudného. To navíc hrála od 50. minuty bez vyloučeného Fenyka, hra v oslabení ji však naopak nakopla. Hattrickem se blýskl Roman Zahrádka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janda rozsekl bezbrankové skóre

Jihočeské derby mezi Čížovou a Roudným mělo jasného favorita. Zkušený domácí tým, kterému se vstup do soutěže vydařil, proti mladým Malšanům.

 

Papírové předpoklady se také potvrzovaly v průběhu celého prvního poločasu. Většina z něj se totiž odehrála na polovině Roudenských, kteří srdnatě odolávali útočným nájezdům soupeře. Čížová si tak musela vypomoci standardní situací ve 37. minutě. Před pokutovým územím se k míči dostal Petr Janda a přesnou ranou k tyči nedal Konečnému v bráně Malše šanci.

Červená? Nevadí!

Vstup do druhého poločasu přinesl hru nahoru dolů a především vyloučení domácího Fenyka, jenž obdržel druhou žlutou kartu už v 50. minutě. Jenže se stalo něco, co by si dokázal představit málokdo. Už za necelou minutu uprchl všem svým pronásledovatelům Roman Zahrádka a navýšil vedení Čížové. A to rozhodně nebylo vše…

 

V 74. minutě se Roman Zahrádka trefil podruhé, když zúročil pas od Jirouše. Třetí branka jakoukoli snahu Malšanů definitivně zlomila a zaskočení hosté na zápas rezignovali. Za další dvě minuty se prosadil kanonýr Martin Jirouš po povedené sólo akci a připsal si už pátou branku v sezóně.

 

V 83. minutě odbila pátá, i když se hrálo teprve od půl druhé. To se totiž potřetí v zápase radoval autor hattricku Roman Zahrádka po další Jiroušově přihrávce. Malšané tak přesilovou hru totálně nezvládli a čtyřikrát při ní inkasovali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „První poločas byl vyrovnaný, Roudné dobře bránilo. Klíčovým momentem bylo vyloučení Fenyka, hned jsme pak dali gól na 2:0. Hosté pak otevřeli hru a to pro ně byla smrt. Do otevřené obrany jsme chodili poměrně lehce. Vyloučení nám tak paradoxně pomohlo. Dopředu máme určitou kvalitu a ta se projevila. Celý tým hrál dobře, byl to Zahrádkův zápas.“




Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - P. Janda [-] (81. T. Janoch [-] ) , D. Novák [-] , M. Held [-] , R. Zahrádka [-] (83. D. Chytrý [-] ) , M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] , M. Pohnán [-] , T. Fenyk [-] , M. Rozhoň [-]

TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - M. Markytán [-] , M. Průcha [-] , D. Růžička [-] (60. M. Štěpánek [-] ) , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , R. Otepka [-] , P. Kössl [-] (67. P. Turek [-] ) , D. Samek [-] (46. L. Vávra [-] ) , L. Havel [-]

ŽK: 43. T. Fenyk - 35. P. Kössl , 73. P. Turek . ČK: 50. T. Fenyk .
Hráči zápasu: R. Zahrádka , M. Jirouš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - ŠTRINCL Pavel, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.