3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel dvou západočeských klubů zvládly Rokycany


Branky


43. Š. Špic , 58. J. Vaščák , 65. M. Černý (p.)
0

Po nepříznivých výsledcích v prvních dvou kolech se Rokycanští konečně dočkali výhry, když přetlačili silné Klatovy. Domácím hodně pomohl Špicův gól těsně před poločasem, na který navázali Vaščák s Černým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špicova hlavička

Začátek zápasu mezi Rokycany a Klatovy byl svázán taktikou a k vidění toho moc nebylo. Až ve 13. minutě přišla první šance, kterou měl domácí Aubrecht. Náběhem se dostal za obranu hostů, přeloboval brankáře, jenže míč skončil kousek nad břevnem. Klatovští odpověděli o sedm minut později, utáhnutou střelu musel gólman Vild likvidovat nadvakrát.

 

Šance střídala šanci – na Rojíka nevyzrál Černý, Lukešova střela se k Vildovi ani nedostala. Závěr prvního dějství přinesl dvě slušné příležitosti Rokycan. Nejprve se po Hereitově centru dostal k dorážce Procházka, ale ve skluzu zamířil vedle. Ve 43. minutě se už konečně diváci dočkali branky, rohový kop rozehrál Spěváček přesně na hlavu Štěpána Špice a Rokycany vedly.

Další dva góly v síti Klatov

Po změně stran tahali domácí za delší konec a navýšili své vedení. Předtím však ještě ve 47. minutě pálil Spěváček a hostující Rojík měl hodně práce, aby jeho střelu chytil a zároveň se nezranil o tyč. V 58. minutě pak získal míč na vlastní půlce Jan Vaščák, utekl úplně všem a křížnou střelou uspěl!

 

Uplynulo jen pár okamžiků a Rokycanští se vehementně dožadovali odpískání pokutového kopu po faulu na Černého, píšťalka hlavního sudího zůstala klidná. Klatovští si ale nedali pozor ani za další dvě minuty a tentokrát už penalta odpískána byla – pro změnu po faulu na Procházku. Michal Černý si její exekuci nezaváhal a poslal Rokycanské už do třígólového vedení.

 

Od stavu 3:0 atmosféra na hřišti poněkud zhoustla a pár zákroků bylo až za hranicí pravidel. Co se fotbalu týče, tak za zmínku stojí ještě dalekonosná Lukešova střela, kterou Vild chytil. Závěr zápasu si domácí pohlídali a konečně tak mohou slavit výhru v novém ročníku divize.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „V prvních dvou utkáních jsme výsledkově nedopadli dobře, ale snažíme se, hledáme nějakou cestu. Udělali jsme změny, které se nám tentokrát vyplatili. Kluci odehráli zápas soustředěně, s maximální bojovností. Hlavně jsme se dokázali střelecky prosadit. Výborné utkání hráli Lukáš Aubrecht a Honza Vaščák, velký podíl na výhře má Matěj Spěváček a spolehlivě chytal Honza Vild.“

SK Klatovy 1898
Brankář J. Rojík: „První poločas jsme byli lepším týmem, vytvořili jsme si dostatek příležitostí, abychom se dostali do vedení, ale domácí hrozili z nakopávaných balónů a po jednom z nich vybojovali roh, který dokázali využít těsně před konce poločasu. Druhý poločas byl nahoru dolů. Do dvoubrankového vedení se Rokycany dostaly po naší ztrátě na půlicí čáře, kdy daly gól z protiútoku. Poté rozhodčí pískl penaltu a tím ukončil naše naděje na zvrat. Ještě jsme chtěli se zápasem něco udělat, ale kouskoval se a dohrával v nervózním tempu.“



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Vaščák [-] (87. D. Skopový [-] ) , O. Král [-] (87. M. Trojanec [-] ) , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] (81. P. Jindřich [-] ) , M. Černý [-] (87. V. Kopečný [-] ) , M. Spěváček [-] , J. Hereit [-] , Š. Špic [-] , J. Klír [-] , P. Grambal [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , M. Lucák [-] , D. Chirinciuc [-] (65. D. Dolanský [-] ) , I. Vojtko [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] , D. Matějka [-] (71. P. Kotrba [-] ) , D. Žáček [-] , L. Krásný [-]

ŽK: 59. J. Hereit , 90. P. Jindřich - 64. M. Janda , 65. D. Žáček , 74. M. Mészáros , 88. D. Pavlovič .
Hráči zápasu: J. Vild , J. Vaščák , L. Aubrecht , M. Spěváček .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Kouba Štěpán - NOVOTNÝ Miroslav, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.