Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.5

Nápoje

7.0

Jídlo

--

Hrací plocha

3.5

Zázemí

5.0

Viktoria překvapila a získala dva body z Plzně


Branky


12. D. Sýs - 75. J. Petr (vl.)
0

Fotbalisté Senca nenavázali na solidní výkon ze zápasu v Českém Krumlově a z utkání s Mariánskými Lázněmi berou jen jeden bod. Pro Viktorii jsou naopak dva body velmi cenné poté, co před týdnem padli s Jankovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sýsova otočka

Oba týmy započaly nový ročník zcela odlišně. Domácí Doubravka přivezla tři body z Českého Krumlova a chtěla je potvrdit i na svém hřišti, Mariánské Lázně naopak podlehly nováčkovi z Jankova a na svůj první bodový zisk si tak musely počkat. A nemusely čekat dlouho…

 

První poločas nabídl vyrovnaný fotbal, který se odehrával především ve středu hřiště. Ani jedna strana se nedostávala do větších příležitostí, až nastala 12. minuta, hezká kombinace na levé straně, ve vápně se uvolnivší Daniel Sýs a jeho povedená střela z otočky mířící přesně k levé tyči Šmejkalovy klece.

 

Po úvodním gólu se Senco soustředilo na zabezpečení defenzivy a iniciativu přenechali soupeři z lázeňského města. Oba týmy se sice několikrát dostaly do zajímavých pozic a příležitostí, skóre se však do přestávky už nezměnilo.

Petrova vlastní branka

Ve druhém poločase se hrálo v podstatě jen na jednu bránu, a to na bránu domácího mužstva. Hostující tým se hnal za vyrovnáním a Doubravce pěkně zatápěl, z čehož pramenily i fauly. Po jednom z nich si v 75. minutě postavil míč k rozehrání trestného kopu stoper Cinkanič a jeho střelu nešťastně tečoval do vlastní sítě Jan Petr. Zbytek zápasu nabídl opatrný fotbal, a tak musely o vítězi rozhodnout pokutové kopy.

Bezchybné Mariánky

V nich se domácí tým trápil a ze čtyř pokusů se trefil jen dvakrát. Hosté byli naopak stoprocentní a druhý bod tak spadl do kapsy Mariánských Lázní.



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér S. Purkart: „Prvních dvacet minut jsme se hledali, nefungovala ještě ani souhra obrany. Poté jsme hráli poměrně solidní fotbal a minimálně vyrovnání bylo zasloužené. Od dvacáté minuty hráli dobře oba stopeři, Kravar i brankář Šmejkal. Celkově byl náš výkon poctivý a bojovný. Musím pochválit všechny.“



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petřík Jan - MUSIL Jiří, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.