2:3p.
(1:1)
23. M. Geňo (p.)
55. P. Maňák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dobříši se body dělily


Branky


41. Š. Maryška , 67. M. Valsa - 23. M. Geňo (p.) , 55. P. Maňák
0

Karlovarští fotbalisté v zápase dvakrát vedli, domácí však ukázali silnou vůli a pokaždé dokázali vyrovnat. Penaltový rozstřel pak vyzněl pro Buldoky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříš se dotáhla poprvé

Do Dobříše přijeli fotbalisté Karlových Varů, aby se utkali s místním MFK. Oba týmy byly v prvním kole stoprocentní a doufaly, že dokážou na úvodní výhru navázat. Hosté se snažili tvořit hru, domácí hráči naopak bránili a čekali na brejkové příležitosti. Do vedení se dostali Buldoci. Ve 23. minutě to totiž byli Karlovarští, kdo přešel do rychlého protiútoku, a Hudec byl faulován v pokutovém území. K exekuci penalty se postavil kapitán Marian Geňo a nemýlil se.

 

Místo toho, aby se hosté uklidnili a kontrolovali hru, tak domácí začali hrozit dlouhými nakopávanými balóny. Třikrát se tímto způsobem dostali za soupeřovu obranu a ve 41. minutě se dočkali rohového kopu. Z něj skóroval domácí útočník Štěpán Maryška a vyrovnal na 1:1. První poločas byl vyrovnaný nejen ve skóre, ale také ve výkonu obou mužstev.

Dobříš se dotáhla podruhé

V 55. minutě se blýskl individuální akcí Pavel Maňák, napřáhl se ke střele za vápnem a gólman Šedivý inkasoval podruhé. Opětovné vedení Buldoky nakoplo a navíc byli blízko navýšení svého náskoku, jenže ani jednu ze tří velkých šancí nedokázali přetavit v gól, jednou musela také domácím pomoci branková konstrukce. Naopak fotbalisté Dobříše dokázali srovnat v 67. minutě na 2:2, když se trefil Martin Valsa. Do konce utkání se oba týmy soustředily především na defenzivu a do útoku se už moc nehnaly, přesto k pokutovým kopům nemuselo dojít. Jenže domácí Šrain po Valsově akci bránu Klimova překopl. 

Vary berou dva body

Druhý bod získali fotbalisté Karlových Varů, když v penaltovém rozstřelu uspěli poměrem 2:3. Po výhrách v prvním kole tak oba týmy neprohrály ani o tomto víkendu.



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Trenér J. Rychlík (pro mfkdobris.cz): „Doplatili jsme snad trochu na příliš velké očekávání po vítězství v Rokycanech, přesto je bod je cenný. Soupeř byl lepší hlavně na práci s balónem. U našich hráčů si cením hlavně bojovnost, se kterou dokázali dvakrát vyrovnat. Penalty jsou již jen o štěstí.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Měli jsme dobrý vstup do zápasu, dostali jsme se do vedení. Po sérii našich chyb a standardní situaci domácí vyrovnali a do šatny se šlo za stavu 1:1. Myslím si, že to odpovídalo dění na hřišti. Ve druhém poločase jsme se znovu dostali do vedení, ale místo toho, abychom ho navýšili, jsme z protiútoku dostali na 2:2. Na penalty jsme nakonec vyhráli, ale z mého pohledu jsme v tomto zápase ztratili bod. Kluci odehráli slušné utkání, byl to kolektivní výkon.“



Sestavy


MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - R. Talůžek [-] , J. Liška [-] , J. Rychlík [-] , D. Pokorný [-] (78. L. Mann [-] ) - F. Dort [-] , V. Šrain [-] , M. Puchmajer [-] , P. Junek [-] (73. O. Puchmajer [-] ) - Š. Maryška [-] (46. J. Karas [-] ) , M. Valsa [-] -

FC Slavia Karlovy Vary
E. Klimov [-] - F. Dřížďal [-] , M. Pěkný [-] , L. Mestl [-] , A. Ivasko [-] - J. Hudec [-] , M. Királyi [-] , D. Krlička [-] , P. Plechatý [-] - M. Geňo [-] , P. Maňák [-] (82. Z. Lhoták [-] ) -

ŽK: 22. J. Liška , 56. P. Junek , 78. F. Dort , 83. R. Talůžek - 34. D. Krlička , 90. L. Mestl .
Hráči zápasu: M. Valsa .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Matyš Jakub - NOVOTNÝ Miroslav, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.