2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 10:15

2.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Bogár rozhodl o třech bodech pro Aritmu


Branky


0

Vyrovnaný zápas mezi Aritmou a Rokycany nabídl pěknou podívanou především v prvním dějství, kdy se oba týmy jednou trefily. Po změně stran kvalita hry upadla a s ní i počet šancí. Jednu však Vokovičtí využili, a tak mohou slavit druhé vítězství v čerstvě započaté sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Macka zareagoval Jindřich

Úvod zápasu mezi Aritmou a Rokycany patřil domácímu týmu. Hrozil především z levé strany aktivním Mackem, který pravidelně zaměstnával obranu Západočechů. Už ve 3. minutě se po pěkné kombinaci dostal k míči Kozel, nacentroval na Turáka, jenž pěkně lízl balón směr Vildova brána, ale ten prolétl těsně nad břevnem. O chvilku později vybojoval Macek míč a poslal ho Turbákovi. Domácí záložník se nádherně položil do balónu a trefil tyč. Balón se odrazil k Turákovi a jeho pokus z voleje prosvištěl kousíček vedle druhé tyče!

 

Ve 24. minutě zahrozil na druhé straně Spěváček, když postupoval sám na Starečka, ale ten jeho střelu chytil. Po půlhodině zápasu se poprvé měnilo skóre. Martin Macek obdržel krásný pas od Ambruse, obešel dva bránící protihráče a překvapivou střelou na první tyč dostal míč za gólmana Vilda! Aritma mohla ještě zvýšit svůj náskok po Mackově přihrávce Rybkovi, jeho ránu ale konečky prstů vytěsnil Vild. Do konce poločasu se hostům podařilo vyrovnat. Ambrus zaváhal při rozehrávce a výsledkem byly dvě střely. S první si Stareček ještě poradil, ale na dorážku Petra Jindřicha už neměl nárok.

Trenéru Kubrovi vyšlo střídání

Druhý poločas herně zaostal za prvním, hrálo se nahoru dolů bez větších šancí. Snaha sice byla vidět na obou stranách, ale nepřesností bylo snad ještě víc. Až v 70. minutě přišla zajímavá příležitost a měli ji hostující fotbalisté, Trojancovi chyběl krok, aby zakončil. O tři minuty později měla stoprocentní šanci také Aritma. Kozel dával míč střídajícímu Bogárovi, ale jeho placírka skončila mimo.

 

Mrzet ho to však nemuselo, v 78. minutě byl totiž na konci rozhodujícího momentu utkání. Na Podobského centr si Igor Bogár naběhl ideálně a placírkou dostal míč za Vildova záda. V posledních minutách mohli ještě navýšit náskok Vokovických Bogár s Turákem, proti však byl nejen Vild, ale také břevno.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „První poločas jsme byli aktivní, vytvořili jsme si několik šancí, ale proměnili jsme jen jedinou. Soupeř nás pak lacino potrestal po našich zaváháních. Místo vytvoření mnohem lepší výchozí pozice tak byl stav nerozhodný. Druhá půle byla rozháraná a bez vyloženějších šancí. Byla o jednom gólu a my jsme byli šťastnější. Jednu šanci jsme proměnili a díky ní jsme vyhráli. Kolikrát je takováto výhra cennější, než kdyby tam padalo všechno. Vyzdvihl bych určitě Macka, střelce naší první branky. Také ale hlavně za svou aktivitu a velice dobrý výkon.“

FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Myslím si, že pro nás je prohra trochu krutá. Aritma má samozřejmě svou kvalitu a techničtější mančaft než my, ale kluci se vydali ze všech sil, odehráli své maximum. V zakončení nám chybělo kolikrát štěstí. Jednoduše řečeno, Aritma vstřelila dvě branky a my jen jednu, ale pro nás to byl smolný zápas.“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - M. Ambrus [-] , J. Troníček [-] , O. Rybka [-] , F. Turbák [-] , L. Hrabák [-] , M. Macek [-] (70. F. Podobský [-] ) , L. Květoň [-] , R. Turák [-] , J. Kozel [-] , T. Modr [-] (58. I. Bogár [-] )

FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Hereit [-] , P. Jindřich [-] , P. Grambal [-] , Š. Špic [-] , O. Král [-] , M. Trojanec [-] (87. T. Cibula [-] ) , L. Aubrecht [-] (81. J. Klír [-] ) , M. Černý [-] (70. D. Skopový [-] ) , M. Spěváček [-] (87. V. Kopečný [-] ) , J. Vaščák [-]

Hráči zápasu: M. Macek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Štefan Michal - MACHÝČEK Lukáš, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.