1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné získalo bod v duelu s Motorletem


Branky


0

Roudenští mladíci se silného Motorletu nezalekli a na Podzemského gól odpověděl ve druhém poločase obránce Kössl. Penaltový rozstřel vyzněl pro favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motorlet ukázal svou sílu

Motorlet Praha přijel do Roudného i se všemi čtyřmi letními posilami, tři se rovnou postavili do základní jedenáctky – bývalý obránce Nového Strašecí Lukáš Palko (a člen Sestavy roku), slávistický odchovanec se zkušenostmi z ČFL Jiří Sodoma a samozřejmě všem známý stoper Jan Rajnoch.

 

Už po osmi minutách se všichni tři spolu se svými spoluhráči radovali, když centr z pravé strany nechal domácí gólman Konečný doputovat až na zadní tyč k připravenému Martinovi Podzemskému, který otevřel skóre zápasu. Za pár minut se Jihočeši dožadovali pokutového kopu po faulu na Kössla, píšťalka sudího Vnuka však zůstala klidná.

 

Postupem času převzali iniciativu v dosud vyrovnaném utkání hosté a blízko druhému gólu byli ve 30. minutě, kdy na brankové čáře musel zachraňovat Kössl. Motorlet umně držel jednogólový náskok a svého soupeře do žádné vážnější šance nepustil.

Dravé mládí

Ve druhém poločase byl blízko druhému gólu záložník Podzemský, po špatné Konečného rozehrávce ale mířil těsně nad. Roudenští mladíci přidali na tempu a začali přebírat otěže zápasu, v 74. minutě pak dokázali také vyrovnat. Vávra se prohnal po levé straně a po jeho centru ukázal důraz Patrik Kössl, jenž na zadní tyči dotlačil míč za Foferkova záda. V posledních patnácti minutách základní části se už jen žlutilo na domácí straně, a tak o vítězi musely rozhodnout pokutové kopy.

Rajnoch zajistil druhý bod pro Pražany

V nich prokázali hosté více zkušeností a ovládli je poměrem 4:5. Za domácí neproměnili Trejbal s Průchou, na druhé straně zaváhal pouze Měska. Rozhodující penaltu proměnila posila Rajnoch.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „S bodem jsme spokojeni. Byli jsme si vědomi síly Motorletu, oproti loňské sezóně hodně posílil. Na druhou stranu musím říct, že bod jsme si určitě zasloužili. Především za tvrdě odpracovanou druhou půli musím všechny hráče pochválit, od gólmana až po poslední střídající hráče. Bohužel se nám nepovedlo potvrdit druhý bod v penaltách, ale to je loterie. Myslím si, že tento bod bude mít svou váhu. Když jsem kvalitu utkání i kvalitu soupeře, tak věřím, že Motorlet bude aspirovat na titul v divizi. Vyzdvihl bych Rudu Otepku, který vydržel obrovské tempo, které utkání mělo. Druhá půle měla kvalitu vyšší soutěže. Byl motorem našeho mužstva. Ale pochválil bych celé mužstvo, podali jsme heroický výkon. Pokud budeme takto přistupovat ke všem zápasům, tak nám to hodně pomůže. Je potřeba si tuhle laťku udržet i nadále.“

FK Motorlet Praha
Trenér M. Poustka: „Očekával jsem, že dokážeme navázat na lepší herní projev, kterým jsme se prezentovali v přípravných zápasech, ačkoliv jsem si vědom, že rozdíl mezi přípravnými a soutěžními zápasy je výrazný. Nicméně i pohárová utkání beru jako soutěžní a tam jsme se dokázali vyrovnat i druholigovým Budějovicím. Určitě jsem zklamaný z toho, co jsme v Roudném předvedli především ve druhém poločase, kdy jsme nedokázali podržet balón, vytvořit si šance. Co se týče výsledku, tak jsme si odvezli dva body, ale se samotným herním projevem jsem nespokojen. Nevyzdvihl bych nikoho, žádný hráč neodehrál nějaký nadstandard. V první půli naše hra měla jakýsi řád a ukazovala organizaci, ačkoliv jsme byli i tak dosti zbrklí, nicméně v druhé půli to už nemělo s fotbalem nic společného. Dávám to za vinu nervozitě z prvního zápasu, možná určité přemotivovanosti, ale bez toho, aby se běhalo a snažilo se hrát aktivně, góly a gólové příležitosti zkrátka přijít nemohou.“



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - M. Průcha [-] , M. Markytán [-] , M. Bartoš [-] (68. R. Kokeš [-] ) , M. Tušer [-] (66. M. Štěpánek [-] ) , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , R. Otepka [-] , P. Kössl [-] (89. A. Trejbal [-] ) , L. Vávra [-] (85. D. Samek [-] ) , L. Havel [-]

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Rajnoch [-] , L. Kučera [-] , J. Hájek [-] , L. Palko [-] , J. Sodoma [-] (71. O. Měska [-] ) , V. Kotrba [-] (75. Š. Hájek [-] ) , T. Lukič [-] (68. S. Zdichynec [-] ) , J. Pyšek [-] (83. M. Čácha [-] ) , M. Podzemský [-] (75. J. Karbulka [-] ) , J. Ptáček [-]

ŽK: 70. O. Otepka , 86. P. Kössl , 87. R. Kokeš , 91. R. Otepka .
Hráči zápasu: R. Otepka , P. Kössl - M. Podzemský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vnuk Josef - HOCEK Petr, MATOUŠEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.