3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.11.2016 13:30

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník vydřel remízu, v penaltách nezaváhal


Branky


0

V posledním podzimním utkání KP hostili hráči SKR souseda v tabulce - TJ Jíloviště - který měl o dva body méně. Domácí byli v prvním poločasu lepším týmem, ale nedokázali svoji převahu výrazněji brankové vyjádřit. Jediným střelcem byl Jaroslav Červený. Druhá část už tak povedená nebyla. Jakub Sklenka neproměnil za stavu 1:1 penaltu, aby v 85. minutě musel zachraňovat alespoň remízu Christ Nwogu. V penaltách jsou Rakovničtí excelentní, což potvrdili i nyní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání se povedl lépe hostům, protože po pěti minutách se z ničeho nic řítil z pravé strany sám na branku F. Janoušek, který míč servíroval ještě před branku, kde ovšem byl včas navrátivší Rohla a míč odkopl do zámezí. V 11‘ se perfektním sólem prezentoval Pucholt, který prošel ve vápně přes dva protihráče, ale následně zakončil akci střelou těsně vedle zadní tyče. V 17‘ zahrával Sklenka volný kop a poslal míč přímo na branku. Před brankářem Varechou míč ještě lízl Severin, ale bohužel ho nasměroval mimo tři tyče. O minutu později domácí předvedli další pěknou akci, když P. Tvrz vysunul Nwoga, který přesným centrem našel v malém vápně Červeného. Ten již neměl problém míč hlavou dopravit do branky – 1:0. Ve 21‘ vysunul Nwogu P. Tvrze samotného na branku, ale jeho střela šla těsně vedle zadní tyče.

 

Ve 26‘ diváci viděli další pěknou akci domácího týmu. Nwogu posunul míč na Sklenku, který prvním dotekem uvolnil Červeného za obranu Jíloviště. Hostující brankář Varecha ovšem včas vyběhl z branky a akci zneškodnil. O minutu později se hosté dostali k ojedinělé šanci, protože první poločas byl jasně v režii rakovnického týmu. Hostující Wágner se ocitl sám za domácími stopery, ale zakončil vedle Kabeleho branky. Po půl hodině hry vrátil Severin přetažený Sklenkův roh před branku, kam si naběhl Fojtík. Domácí kapitán v dobré pozici mířil těsně nad branku. Poslední šance domácích v prvním poločase přišla ve 39‘ poté co Vild obral obránce o míč, vnikl do vápna a na penaltě našel volného Nwoga, jehož technickou střelu k pravé tyči reflexivně vyrazil Varecha.

 

Po velmi dobrém poločase nastoupili domácí do poločasu druhého s velmi hubeným jednobrankovým náskokem, i když šancí měli opravdu hodně a náskok měl být výraznější. Zvlášť když v 50‘ se po závaru před brankou domácího týmu do míče opřel Šulc a bombou od břevna vyrovnal – 1:1. V 62‘ byl ve vápně faulován Nwogu a domácí mohl do vedení znovu poslal Sklenka. Z pokutového kopu ovšem zamířil vedle branky. S domácím týmem tento moment zacloumal a otěže zápasu na dvacet minut převzali hosté, kteří se po hrubce domácí defenzivy dostali do vedení a F. Janoušek s přehledem obstřelil při samostatném úniku Kabeleho – 1:2.

 

Domácí tým nesložil zbraně. Hosté mohli rozhodnout v 78‘, ale hostující hráč hlavou po rohovém kopu nevyužil zajímavou příležitost. V posledních deseti minutách si domácí vytvořili velký tlak a dočkali se vyrovnání v 85‘, kdy J. Červený vysunul Nwoga, který s blízkosti překonal Varechu – 2:2. Domácí mohli dokonat obrat, ale v první minutě nastavení Červený z vápna neprostřelil Varechu po pěkné akci Severina. V poslední minutě nastavení byl faulován Červený těsně za vápnem a Fojtík se postavil k trestnému kopu. Bohužel jej namířil jen do zdi.

 

Pošesté v podzimní části musely o vítězi rozhodnout pokutové kopy a pošesté si Rakovničtí vykopali bonusový bod navíc. V domácím dresu proměnilo všech pět exekutorů – Červený, Fojtík, Sklenka, P. Tvrz a Kabele. V dresu hostů v páté sérii trefil V. Janoušek jen tyč a tím rozhodl o vítězství domácího týmu.

 

AUTOR: Marek Tvrz

 



Sestavy


SK Rakovník
P. Kabele [-] - M. Fojtík [-] , D. Vild [-] (54. M. Jirásek [-] ) , M. Beneš [-] (73. R. Hamouz [-] ) , M. Rohla [-] , P. Tvrz [-] , J. Severin [-] , T. Pucholt [-] (80. R. Gašpárek [-] ) , J. Sklenka [-] , J. Červený [-] , C. Nwogu [-] (88. J. Mareš [-] )

TJ Jíloviště
J. Varecha [-] - O. Vahala [-] , F. Janoušek [-] , H. Siegl [-] , V. Šulc [-] (87. K. Černý [-] ) , P. Kondráš [-] , J. Moc [-] (36. P. Staněk [-] ) , V. Janoušek [-] , J. Kočí [-] , T. Šorna [-] , M. Wágner [-]

ŽK: 16. M. Wágner , 38. V. Šulc , 64. T. Šorna .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Glogar Petr - DOUBRAVA Jakub, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.