3:2p.
(2:0)
73. D. Zikmunda
86. R. Lacina (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rejšice vybojovaly bod ze zdánlivě ztraceného duelu


Branky


17. R. Zlata , 23. L. Primus - 73. D. Zikmunda , 86. R. Lacina (p.)
0

Po gólech Zlaty s Primusem už prohrávali hosté 2:0, v závěrečných dvaceti minutách se však vzchopili a Zikmunda s Lacinou si vynutili penaltový rosztřel. V něm uspěla Lhota a získala druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Lhota
Trenér M. Chadima (pro sklhota.webnode.cz): "Proti silným Rejšicím jsme podali překvapivě dobrý výkon a v první půli i produktivní koncovku. Jenže naše přetížená obrana nevydržela ke konci zápasu se silami a dvoubrankový náskok byl vniveč. Zejména druhý gól mě hodně naštval, tam se dopustili hrubých chyb zkušení hráči a to zamrzí dvojnásobně. Vyšlo nám opětovné zařazení Zlaty a Primuse do sestavy, oba dali góly a hráli dobře. Bohužel ani to na zisk tří bodů nestačilo. Jsme takticky hloupí, chytré mužstvo by takový náskok udrželo."




Sestavy


SK Lhota
P. Kut [-] - D. Danylych [-] , R. Mantlík [-] , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-] , L. Primus [-] (30. Z. Podraný [-] ) , M. Kudela [-] , L. Nachtigal [-] (83. M. Žahour [-] ) , R. Havlíček [-] , T. Vydra [-] , R. Zlata [-]

SK Rejšice
M. Výda [-] - O. Jon [-] (71. J. Mareš [-] ) , V. Pečínka [-] , R. Lacina [-] , R. Kopecký [-] - J. Zorkler [-] , M. Korejza [-] (79. L. Landr [-] ) , J. Sameš [-] , L. Kučera [-] , J. Fiksel [-] (46. M. Karela [-] ) - D. Zikmunda [-] -

Počet diváků: 85. Rozhodčí: Žáková Dagmar - NAVRÁTILOVÁ Pavla, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.