2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí MSK dotáhlo utkání až na penalty. V nich potom bylo přesnější


Branky


0

Utkání bylo složité pro obě strany vzhledem k těžkému terénu. Ten nebyl zrovna ideální a tak hráčům hřiště trochu komplikovalo život. Na obou stranách se s tím ale dokázali vypořádat a bylo k vidění kvalitní utkání, které musely rozhodnout až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V první polovině utkání byly hráči domácích nedůslední v osobních soubojích a chybovost byla tak příliš vysoká. Po špatně zahraném rohovém kopu se tak hosté rázem dostali do brejku a šli samy na bránu. Utkání otevřel po trefě do brány Kedroň už v 10. minutě (0:1). Oba týmy byly zcela vyrovnané. Šance byly na obou stranách, ale přesnost v zakončení hatila plány na obou stranách hřiště. Hrál se tedy vyrovnaná, avšak pro diváka ne moc zajímavý fotbal.

 

Hosté ve 28. minutě opět využili chyb domácích a opět se dostali do rychlého protiútoku po levé straně. Ke střele dostal Hajník, ale jeho střelu Ježek vyrazil na roh. Domácí se o slovo přihlásili až ke konci první poloviny utkání, kdy se po zahrání rohového kopu nemýlil Zajíček a srovnal skóre na 1:1. 

Ke slovu se hlásily penalty

Začátek druhého poločasu byl pro oba týmy opět naprosto stejný. Obě strany. Spousta šancí. Žádná proměněná. V 60. minutě si domácí vybojovali standardní situaci ze strany hřiště. Hofman dával bezvadný balón do vápna, ale golman vyboxoval na kopačky Razáka, který bombou prostřelil vše, co mu stálo v cestě, ale balón se zastavil o brankáře Šimka, který jej opět vyboxoval, tentokrát na roh. Dalo by se říci, že golman teď podržel svůj tým nad vodou.

 

Následovala ,,hluchá,, dobrá dvacetiminutovka, kdy na obou stranách nepadal snad ani jedna šance. Opticky více ze hry na tom byly domácí, kteří se tlačili do vápna, ale golman hostí byl nekompromisní. Ke konci utkání se ještě do šance dostal Jíra, ale balon měl na dlouho a jeho střela na konec směřovala pouze do rohu. Ke slovu tedy musely přijít penalty. 

Krátká záležitost

Po velice vyrovnaném utkání se hráči vyrovnali na polovině hřiště a začal boj alespoň o dva body. První kopali hosté. Neproměnili. Domácí se ovšem nemýlili a balón poslali za brankovou čáru. Ani ve druhé sérii Kraus nastřelil břevno a míč se odrazil ven. Neproměnil. Následně domácí Špetlík poslal balón k levé tyči. Hosté po té sice dvakrát proměnili, ale domácí byli stoprocentní a body tak zůstali v Hradišti. 



Ohlasy k zápasu


Mnichovohradišťský SK
Jan Broschinský (trenér Hradiště): ,,Na takovém terénu co tu byl to byl takový vabank, ale podařilo se. Penalty se podařilo ovládnou a střelci nezklamali. Jsem spokojený."




Sestavy


Mnichovohradišťský SK
T. Ježek [-] - R. Lakatoš [-] (65. J. Maryška [-] ) , J. Špetlík [-] , D. Pokorný [-] , F. Razák [-] , J. Tomašov [-] , M. Jíra [-] , F. Krejza [-] , T. Hofman [-] , J. Bajer [-] (87. L. Havel [-] ) , J. Zajíček [-]

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - J. Gerhardt [-] , J. Brož [-] , J. Nejedlý [-] , L. Hajník [-] - M. Brnovják [-] (89. M. Balík [-] ) , M. Kedroň [-] , M. Cabejšek [-] (90. J. Jiránek [-] ) , M. Pudil [-] , P. Hafenrichter [-] - V. Kraus [-] -

ŽK: 38. J. Zajíček , 52. M. Jíra , 60. J. Špetlík - 60. M. Kedroň , 80. M. Pudil , 89. M. Brnovják . ČK: 72. M. Kedroň .
Hráči zápasu: F. Razák - M. Šimek .
Místo: MSK. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - ŠEFARA Milan, ASNÍK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.