1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poříčany přijely do Lhoty zahrát kvalitní fotbal. Povedlo se a body berou s sebou


Branky


51. M. Šalamoun - 18. M. Puk , 66. M. Puk , 79. M. Volavka
0

U úvodu utkání se zdálo, že hosté budou jednoznačně aktivnější. Domácí ale tuto taktiku neuznali jako vhodnou a výkon soupeře brzy dotáhli. Ač v první polovině ztráceli, do druhé části utkání vstoupili jako ti lepší. Po prostřídání tří hráčů ze strany hostí se ale hra opět přehoupla v jejich prospěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka

V prvním poločase byly o trochu více aktivnější hosté. Už v 7. minutě utekl Puk s balónem a připravil krásnou akci Sedláčkovi před prázdnou bránu. Ten z malého vápna ale ke vší škodě bránu netrefil. Hosté si i nadále vytvářeli dostatek šancí, ale k jejich úspěšnému zakončení chyběla přesnost. Prvním kdo ale otevřel skóre byl Puk M., který v 18. minutě uklidil míč do brány po závaru před malým vápnem (0:1). Poříčany si ale do zadních řad nebyly tak jisté. Domácím nabídly několik šancí. Ti je ale stejně jako Poříčany nedokázali dotáhnout do zdárného konce a tak do konce prvního poločasu již žádný gól nepadl. 

 

Opět v sedle

Ve druhém poločase se domácí zvedli a začali Poříčany více tlačit do kouta. Byli aktivnější a během prvních 8 minut si vybojovali čtyři přímé kopy. Poříčany tedy úvod do druhé poloviny utkání zaspaly. Při třetím trestném kopu v 51. minutě z vápna, domácí dokázali srovnat skóre po trefě Šalamouna (1:1). Po tomto momentě došlo ke změnám v sestavě hostí. Tento krok se od trenéra Hlavatky ukázal jako správný, protože promícháním se hra Poříčan opět zvedla a hráči byli zase zpět v sedle. Už v 66. minutě o tom všechny přesvědčil opět Puk, když zvýšil po samostatné akci z poloviny hřiště (1:2). Poříčany tak začali hodně hrát na brejky. V 79. minutě potom Volavka, proměnil z nepřímého kopu svoji šanci a ukončil tak utkání s konečným skóre 1:3 pro Poříčany



Ohlasy k zápasu



SK Poříčany
Jiří Holatka (trenér Poříčan): ,,Mrzí mě, že jsme několik šancí nedotáhli do finální fáze. Měli jsme jich dost a utkání by tak dostalo jiný spád. Ale s výsledkem jsem spokojený."



Sestavy


SK Lhota
P. Kut [-] - D. Danylych [-] (80. T. Vydra [-] ) , T. Kavka [-] , O. Putík [-] (64. L. Primus [-] ) , M. Šalamoun [-] , M. Kudela [-] , L. Nachtigal [-] (77. R. Zlata [-] ) , M. Zimerman [-] (80. M. Žahour [-] ) , Z. Podraný [-] , R. Havlíček [-] , R. Hejduk [-] (20. R. Mantlík [-] )

SK Poříčany
V. Krch [-] - L. Marek [-] (64. J. Hlavatý [-] ) , V. Mužík [-] (26. J. Navrátil [-] ) , J. Krombholz [-] , P. Sedláček [-] , M. Puk [-] , O. Puk [-] , M. Teslík [-] (64. L. Holler [-] ) , J. Prejsek [-] , P. Touš [-] (57. M. Štefančík [-] ) , M. Volavka [-]

ŽK: 76. Z. Podraný - 76. J. Hlavatý .
Hráči zápasu: Z. Podraný .
Místo: SK Lhota. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Glogar Petr - DOUBRAVA Jakub, BURIAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.