Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrubými chybami se Rakovničtí připravili o bodový zisk


Branky


0

Fotbalisté SK Rakovník chtěli v 11. kole Ondrášovka krajského přeboru navázat na bodový zisk z derby s Novým Strašecím i na půdě třetích Rejšic, které ovšem nepatří mezi oblíbené soupeře rakovnického týmu. Utkání se hrálo na výborně připraveném hřišti za stálého deště a po 90 minutách hry se nakonec z jasného vítězství radoval domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání rozhodnuto

Hosté do utkání vstoupili poměrně kvalitně a prezentovali se pěknou akcí z levé a následně i pravé strany. Ve 3. minutě vybojoval Bělík míč ve středu hřiště a poslal na Zikmundu parádní kolmici mezi rakovnické stopery. Zikmunda obstřelením Kabeleho poslal domácí tým do vedení (1:0). V 9. minutě si Kabele vyběhl na dlouhý míč za rakovnickou obranu, ale ve skluzu ho jen přihrál k nohám domácího Bělíka a ten zakončil do odkryté branky (2:0). O deset minut později obral Bělík P. Tvrze o míč a krásně uvolnil Zikmundu, ale ten tentokrát jen minul Kabeleho branku. V polovině prvního poločasu hostující obrana přestala hrát, protože viděla dva domácí hráče v ofsajdu. Ti se ovšem do hry nezapojili a za míčem sprintoval Bělík z vlastní poloviny. Zatáhl míč do vápna hostů a následně našel před brankou Zörklera, který se zakončením z bezprostřední blízkosti neměl problém (3:0).

 

Ve 35. minutě našel Jirásek parádním centrem Vilda, ale ten zakončil hlavou těsně nad branku. Hosté měli před koncem prvního poločasu dvě obrovské příležitosti na snížení. V první z nich vystihl aktivní Vild malou domů, udělal brankáři kličku a následně před brankou hledal P. Tvrz. Před ním však míč na poslední chvíli odkopl navrátivší obránce. V druhé příležitosti se ocitl Pucholt, ke kterému se odrazil míč po rohovém kopu, ale jeho střelu levačkou k tyči Novák lapil.

 

Na hattrick nedosáhl

Druhý poločas již nenabídl, tak atraktivní podívanou jako první dějství. Domácí tým si hlídal své vedení a nikam se příliš nehnal. V 55. minutě našel Sklenka z volného kopu na zadní tyči zcela volného Nwogua, ale ten zamířil mimo odkrytou branku. Definitivní hřebíček do snahy hostů zasekl Zikmunda, který využil špatného vyběhnutí rakovnického brankáře při volném kopu a hlavou zamířil do odkryté branky (4:0). Následně dal rakovnický trenér Šíma šanci rakovnickým mladíkům a náhradnímu brankáři Peškovi. Ten se prezentoval v 88. minutě jedním parádním zákrokem, když nedovolil Zikmundovi zkompletovat hattrick.

 

Autor: Marek Tvrz

 



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] - M. Maňas [-] , F. Kořínek [-] (52. R. Krichebauer [-] ) , D. Zikmunda [-] , J. Fiksel [-] (80. J. Mareš [-] ) , J. Zorkler [-] , J. Sameš [-] , Z. Bělík [-] (46. M. Korejza [-] ) , L. Kučera [-] , R. Kopecký [-] , O. Jon [-]

SK Rakovník
P. Kabele [-] (70. J. Mareš [-] ) - M. Fojtík [-] , D. Vild [-] , C. Nwogu [-] (70. T. Pešek [-] ) , M. Beneš [-] , R. Hamouz [-] (62. T. Mates [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , M. Jirásek [-] (70. J. Čech [-] ) , J. Červený [-] , P. Tvrz [-]

ŽK: 80. M. Korejza - 70. J. Červený .
Hráči zápasu: Z. Bělík , D. Zikmunda .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, VELEBIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.