Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Válec z Rejšic dominoval na celé čáře!


Branky


0

Tým z Mladoboleslavska nabídl tento víkend neskutečnou podívanou pro své příznivce. Na domácí půdě doslova přejel soupeře devíti góly a tři body si zaslouženě vybojoval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý sled událostí

Od prvních chvil utkání bylo jasné, že Rejšice mají jasně navrch. Ve všech směrech, na všech frontách. Hráli krásný kombinační fotbal. Byli důslední, agresivní a pohotový. Ve 20. minutě zahrávali domácí rohový kop. Po akci zklepnul balón Pečínka Jonovi a ten zakončoval (1:0). Necelou minutu po té přišel krásný pas na Zikmundu. Ten obešel obránce a vystřelil na brankaře. Blahna vyrazil, ale dobíhající Bělík, byl u míče první a uklidil balón do brány (2:0). Ve 29. minutě po chybě hostí na polovině soupeře se dostal k míči opět Bělík a po individuální akci vystřelil dalekonosnou střelu z poloviny hřiště! Využil pozice vyběhnuvšího Blahny a zvýšil tak na 3:0. 

 

 

Ve 36. minutě po kombinaci dostal balón Kořínek, který poměrně netradičně zakončoval svoji pravou nohou a vykouzlil tak úsměv na tváři svému kouči (4:0). Před koncem prvního poločasu ale hosté odpověděli a náskok domácích snížili na 4:1, když ve 42. minutě Třešňák zahrával rohový kop a Mráz hlavou dorážel za záda Výdy.  

Domácí přidali dalších pět fíků

Průběh druhé poloviny utkání se nesel ve stejném duchu jako ten první. Domácí prakticky nepustili hosty k míči. Plně kontrolovali hru a vytvářeli si šance. Pět z nich poté skončili gólově a Rejšice tak navýšili konečný stav utkání na 9:2. Tedy v 64. minutě dostal krásnou přihrávku mezi obránce od Bělíka Zörkler. Ten uklidil podél brankáře (5:1). V 70. minutě hosté krásnou akcí po pravé straně snížili na 5:2, když po centru za obranu vystřelil opět Mráz. Na druhé straně Korejza po vykombinované akci od Fiksela dorážel do prázdné brány (6:2) v 77. minutě.

 

 

V 80. minutě po centru na zadní tyč od Korejzy dorážel do brány Krichebauer (7:2). O tři minuty později v 83. minutě vpadnul mezi obranu Zikmunda a krásnou střelou prostřelil golmana (8:2). A na konečných 9:2 zvýšil v 90. minutě Jon, když po zahrání rohového kopu vystřelil z velkého vápna. 



Ohlasy k zápasu


SK Rejšice
Miroslav Hruška (trenér Rejšic): ,,Na soupeři mi bylo sympatické že i za stavu 6:2 chtěli hrát fotbal. Nebáli se, hru nezavírali a ukazovali chtíč. Bylo to velice fotbalové"




Sestavy


SK Rejšice
M. Výda [-] - R. Kopecký [-] , V. Pečínka [-] (27. M. Maňas [-] ) , O. Jon [-] , R. Lacina [-] (12. J. Sameš [-] ) - J. Fiksel [-] (79. R. Krichebauer [-] ) , F. Kořínek [-] , L. Kučera [-] , Z. Bělík [-] , J. Zorkler [-] (74. M. Korejza [-] ) - D. Zikmunda [-] -

SK Hvozdnice
M. Blahna [-] - M. Fiala [-] (46. M. Matys [-] ) , K. Rochl [-] (70. P. Zavadil [-] ) , L. Obermajer [-] , M. Tomeček [-] , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , J. Hromádka [-]

ŽK: 57. F. Kořínek , 62. Z. Bělík - 32. J. Neumann , 60. K. Rochl , 76. M. Blahna , 82. M. Dolejš .
Hráči zápasu: F. Kořínek , D. Zikmunda , Z. Bělík - L. Mráz .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petýrek Václav - TOBIŠKA Stanislav, NOVOTNÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.