Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany uhájily na domácím hřišti tři body a porazily vysoko Hvozdnice


Branky


3. M. Doležal , 7. M. Puk , 9. O. Puk , 35. P. Sedláček , 47. L. Holler , 65. M. Volavka - 71. P. Sedláček (vl.)
0

Domácí Poříčany šly do zápasu s tím, že potřebují body. Po ošklivé prohře minulé kolo v Rejšicích tak chtěli vylepšit svoje renomé, ale hlavně své statistiky. Jako nováček soutěže se snaží zuby nehty vydobýt si své místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní fotbal domácích

Od první minuty bylo jasné, že domácí celek se na utkání připravil. Předváděl fotbal, který trénují a na hřišti byli jasným pánem. Jako první otevřel skóre Doležal, když po zahrané standardní situaci ve 3. minutě dorážel balón na zadní tyči hlavou (1:0). Hosté se nestačili vzpamatovat a již v 7. minutě inkasovali další gól. Po levé straně se bezvadně uvolnil Puk Ondřej a nahrával před bránu svému bratrovi Martinovi. Ten už věděl jak s míčem naložit (2:0). Mužstvo domácích se tak mohlo uklidnit zklidnit hru.

 

Ke konci poločasu ale domácí opět ukázali, že hrají kvalitní fotbal a navýšili skóre o další dva góly. Ve 35. minutě Doležal odebral balón, poslal jej do lajny na Hollera, který bleskově ,,zatáhl,, přes celé hřiště a připravil míč Sedláčkovi na desítce. Ten zakončil (3:0). Ve 44. minutě se poté předvedl Puk Ondřej, když na půlící čáře napadnul oba soupeřovi stopery a získal balón. Nikdo mu již nebránil v cestě na soupeřovu bránu a za vápnem nártem zavěsil pod břevno (4:0). 

Kontrolovaná hra s přehledem

Ve druhém poločase domácí pokračovali ve stejném duchu jako předešlých 45 minut. Jejich hra byla přehledná, jistá a důrazná. Chyb soupeře využil ve 47. minutě i již jmenovaný Holler. Domácí ubránili tlak soupeře na vápně. Holler poté odebral míč na pozici levého křídla a opět ukázal jaký je běžec, když si přes celé hřiště doběhnul dát gól (5:0). Bylo po zápase a soupeř se již bránil. Michal Volavka se ale ještě chtěl podělit o radost z gólu a tak uprostřed hřiště krásnou individuální akci obehrál dva hráče soupeře a zakončoval (6:0). 

 

Posledním gólem utkání byla osobní chyba domácího Sedláčka, když v 71. minutě po zahraném rohovém kopu hostí, srazil míč na přední tyči do vlastní brány snížil tak konečné skóre na 6:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Jiří Holatka (trenér): ,,Neděláme z toho vědu. Měli jsme štěstí, že soupeři chyběli kvalitní hráči a vyšlo to zrovna na nás. Předváděli jsme ale kvalitní fotbal"




Sestavy


SK Poříčany
V. Krch [-] - M. Doležal [-] , V. Mužík [-] , J. Krombholz [-] , P. Sedláček [-] (70. M. Teslík [-] ) , M. Puk [-] , O. Puk [-] (46. M. Štefančík [-] ) , J. Prejsek [-] (61. L. Marek [-] ) , P. Touš [-] , L. Holler [-] (61. J. Navrátil [-] ) , M. Volavka [-]

SK Hvozdnice
J. Kulendík [-] - L. Obermajer [-] , M. Tomeček [-] , M. Dolejš [-] , M. Fiala [-] (46. P. Zavadil [-] ) , K. Rochl [-] , M. Hnilička [-] , J. Mrhal [-] , L. Mráz [-] , J. Hromádka [-] , M. Matys [-]

ŽK: 20. J. Krombholz , 64. M. Doležal - 32. J. Kulendík , 39. M. Hnilička , 55. L. Mráz .
Hráči zápasu: M. Volavka .
Místo: SK Poříčany. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - RADINA Marek, BENÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.