4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Rejšice diktovaly pravidla hry a vyplatilo se jim to


Branky


0

Hráči Rejšic vstupovali do utkání s velkým sebevědomým. Jejich fyzická a techická připravenost to jen potvrdila. Týmu hostí z Poříčan nedali jedinou šanci se ukázat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nekompromisních 45 minut

Domácí tým Rejšic přivítal na svém hřišti hosty z Poříčan, ale poté se strhla lavina. Fotbalisté Rejšic po celou dobu utkání jednoznačně dominovali. Přehrávali soupeře ve všech řadách, byli důslední a drzí. Vyplatilo se jim to... Po krásné přihrávce od Bělíka otevřel skóre zápasu v 18. minutě Zikmunda, který svojí rychlostí zaskočil obranu soupeře a po zasekávačce ve vápně položil na zem brankáře hostí. Ten se za míčem jen ohlédnul (1:0). Tato dvojice si dala repete po 10ti minutách, kdy další brankou zvýšil náskok domácích tentokrát Bělík. Ten vystřelil z vápna do protipohybu brankáře po krásné přihrávce právě od Zikmundy (2:0). Nechytatelné. Domácí si během první půle vytvořili ještě několik podobných šancí, ale chyběla přesnost v zakončení. Nicméně do kabiny mohli hráči odcházet spokojení. 

 

Nic se nezměnilo

Ve druhé polovině utkání nedošlo k žádným výrazným změnám ve hratelnosti. Domácí stále kontrolovali hru a určovali její tempo. Již zmiňovaná dvojice Zikmunda - Bělík se opět dostala do šance, když po prostrčení balónu za obranu soupeře sprintoval sám na bránu Bělík, který neváhal a balón uklidil v 62. minutě s přehledem (3:0). V závěru utkání v 83. minutě domácí rozehrávali roh na krátko. Přetažený balón si našel všímavý Lacina a ten do protipohybu brankáře zvýšil na konečných 4:0 pro domácí tým. Dle slov trenéra Miroslava Hrušky jeho svěřenci odvedli očekávaný výkon se kterým byl nadmíru spokojený. 



Ohlasy k zápasu


SK Rejšice
Miroslav Hruška (trenér Rejšic): ..Byli jsme rychlý, byli jsme agresivní, byli jsme všude dřív. Technicky jsme na tom byli líp. Góly padli ze stran přesně tak jak jsme si řekli. Jsem spokojený"




Sestavy


SK Rejšice
M. Výda [-] - V. Pečínka [-] , M. Karela [-] (64. J. Zorkler [-] ) , O. Jon [-] , R. Lacina [-] - J. Sameš [-] (80. R. Krichebauer [-] ) , Z. Bělík [-] , M. Herman [-] , L. Kučera [-] - D. Zikmunda [-] , F. Kořínek [-]

SK Poříčany
V. Krch [-] (46. M. Zoul [-] ) - M. Doležal [-] , J. Krombholz [-] (73. L. Marek [-] ) , P. Sedláček [-] , M. Puk [-] (41. V. Mužík [-] ) , O. Puk [-] , M. Štefančík [-] (54. L. Holler [-] ) , J. Prejsek [-] , P. Touš [-] , J. Navrátil [-] , M. Volavka [-]

ŽK: 57. O. Jon , 75. L. Kučera - 21. O. Puk , 77. V. Krch .
Místo: SK Rejšice. Počet diváků: 87. Rozhodčí: Baroch Lukáš - KOSINA Ladislav, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.