Parádní obrat Rakovníku v poslední desetiminutovce


Branky


38. Š. Jareš , 49. M. Neuhausel (p.) - 3. M. Fojtík , 81. C. Nwogu , 86. C. Nwogu , 90. C. Nwogu
0

V 5. kole Ondrášovka krajského přeboru odjeli fotbalisté SK Rakovník na horkou půdu do Semic, odkud se body nevozí. Domácí byli v tabulce na třetím místě, zatímco Rakovničtí až na 11. příčce a stále čekali na výhru za tři body, protože na svém kontě měli zatím tři vyhrané penaltové rozstřely a jednu prohru. Tentokrát však předvedli hosté drtivou poslední desetiminutovku a třemi brankami otočili vývoj zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve druhé minutě se okolo domácích stoperů prohnal rychlonohý Nwogu a ti ho museli faulovat na hranici velkého vápna. Trestný kop parádně umístil do sítě kapitán Michal Fojtík – 0:1. Hosté byli i nadále aktivnějším týmem. Dostali se k několika nadějným útočným akcím, které nebyly dotaženy do konce. Ve 26‘ se v brankové šanci po závaru ocitl Pucholt, ale jeho střelu vyrazil až obránce stojící na brankové čáře.

 

Domácí mužstvo spoléhalo na ofenzivní duo Koštíř – Mikolanda. Zatímco druhý jmenovaný byl motorem semické hry, tak Koštíř se neustále prezentoval nesportovním chováním vůči trojici rozhodčích nebo rakovnických hráčů. Ve 37‘ domácí vrátili odražený míč do vápna hostů a Jareš nekompromisní střelou vyrovnal – 1:1. Ve 43‘ obdržel druhou žlutou kartu domácí Bříza a Rakovník čekala dlouhá přesilovka.

 

Do druhého poločasu vstoupili hosté taky aktivně. Vedení mohl zvýšit Severin, který se ocitl sám před brankářem, ale přestřelil branku. O minutu později nejprve skvěle vychytal Kabele Koštíře, ale jeho při pokusu o dorážku fauloval navrátivší Mareš a byl z toho pokutový kop pro domácí. Ten sebejistě proměnil Neuhasel – 2:1. Domácí mužstvo se zatáhlo do hlubokého obranného bloku a hosté se dlouho nemohli dostat k pořádné příležitosti. Ta přišla až v 78‘, kdy Pucholt uvolnil Červeného. Tomu ovšem míč na poslední chvíli ukopla domácí obrana.

 

Když už to vypadalo, že se hostům nepodaří vyrovnat, tak přišel z ničeho nic dlouhý míč za domácí obranu, kde se zjevil Nwogu a ten parádním obstřelením Müllera vyrovnal – 2:2. O pět minut později Nováček vysunul Pucholt, který se nádherně zbavil obránce a před brankou našel Nwogua. Rakovnická letní posila neměla problém míč poslat do branky – 2:3. Definitivní podobu výsledek dala třetí minuta nastavení, když po chybné malé domů šel Faigl sám na branku, ale ještě míč přihrál osamocenému Nwoguovi, který hattrickem dokonal rakovnický obrat – 2:4.

 

Autor: Marek Tvrz



Sestavy


AFK Sokol Semice
J. Müller [-] - J. Pavliš [-] , P. Švarc [-] , Š. Bříza [-] , J. Novotný [-] , M. Neuhausel [-] , Š. Jareš [-] , J. Potůček [-] (65. P. Kutifel [-] ) , M. Koštíř [-] , M. Bubeník [-] (85. T. Holan [-] ) , P. Mikolanda [-]

SK Rakovník
P. Kabele [-] - D. Vild [-] (65. P. Nováček [-] ) , C. Nwogu [-] , P. Tvrz [-] (46. J. Mareš [-] ) , J. Severin [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , M. Jirásek [-] (58. R. Hamouz [-] ) , J. Červený [-] (90. P. Faigl [-] ) , M. Fojtík [-] , M. Beneš [-]

ŽK: 2. Š. Bříza , 9. M. Neuhausel , 66. P. Švarc , 73. M. Koštíř , 75. J. Pavliš - 31. P. Tvrz , 45. J. Sklenka , 49. J. Mareš , 75. J. Červený , 90. R. Hamouz . ČK: 44. Š. Bříza .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vyhnal Karel - CICHRA David, ČECHMÁNEK ING. Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.