1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2016 18:00

1.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobříš hned na úvod překvapila v Rokycanech


Branky


0

Sezóna 2016/2017 započala zápasem mezi Rokycany a Dobříší. Nováček soutěže neměl s domácím mužstvem žádný respekt a díky gólové smršti ve druhém poločase si odváží tři body za jasnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Maryšku zareagoval Černý

První utkání nového ročníku Divize A se odehrálo v Rokycanech, kam zavítal nováček soutěže z Dobříše. Neuběhlo ani šedesát sekund a domácí poprvé zahrozili. Na centr ze strany si nejvýše naskočil Skopový, jenže zamířil nad bránu. Po pár minutách se do šance dostali také hosté a hned z ní vytěžili gól. Trestný kop Štěpána Maryšky propadl jednoduše na zadní tyč a Dobříš vedla.

 

Domácí chtěli odpovědět Procházkou, i jeho hlavičkový pokus však zamířil nad břevno klece střežené Šedivým. Úspěch tak zaznamenali až ve 24. minutě, když si Michal Černý z levé strany navedl míč a hezkou střelou propálil gólmana hostů. Po půlhodině hry mohli jít hosté znovu do vedení, nevyužili ale velkou brejkovou šanci, když povedeně zasáhl rokycanský brankář Vild.

Tři góly a tři body v nováčkově kapse

Úvod druhého dějství patřil Dobříši a domácí měli spoustu práce, aby stíhali vypomáhat svému gólmanovi. V 60. minutě mu pak pro změnu velmi uškodili. Špatnou rozehrávku totiž vystihl Maryška a zaběhl si až do vápna, kde byl faulován, a tak se kopal pokutový kop. K jeho exekuci se postavil zkušený exligový fotbalista Filip Dort, a i když napoprvé neuspěl, z dorážky už Vilda překonal. Vzápětí kopali hosté roh a rokycanský gólman špatným vyboxováním balónu daroval gól Janu Liškovi.

 

Rokycany prostřídaly a snažily se alespoň o korekci výsledku. Šance si vytvořily, gólovou tečkou však neskončily. Naopak do rozpolcené obrany zelenočerných podnikal nováček Divize A velmi nebezpečné výlety. V samém závěru utkání také jeden skončil čtvrtou inkasovanou brankou Západočechů. Brejkovou situaci sice domácí odvrátili, ale okamžitě vytvořili další hrubku v rozehrávce a před Martinem Valsou zívala prázdná brána.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Na všech čtyřech gólech Dobříše máme v podstatě svůj podíl. Pokud budeme dostávat takovéto branky, jaké jsme dostali dnes, tak pro nás bude složité uhrát nějaký slušný výsledek. Fotbal se hrál z mého pohledu vyrovnaný. Dobříš byla nebezpečnější, navíc byla naše produktivita špatná.“

MFK Dobříš
Trenér J. Rychlík: „Jsme spokojeni, že jsme vyhráli. Jsme nováček soutěže, do zápasů budeme vstupovat s pokorou. Pro nás je priorita záchrana. Je vidět, že soutěž je tempem hry úplně jinde než krajský přebor. To nás malinko překvapilo, ale kluky jsem na to upozorňoval. „Tluču“ jim do hlavy, ať z toho nejsou vyděšení. První poločas jsme se rozkoukávali. Ve druhém poločase jsme už byli připraveni. Domácí mají svou kvalitu, my také. Vstup do soutěže se nám povedl, navíc na soupeřově hřišti. Myslím si, že Rokycany určitě nebudou patřit mezi mančafty, které by se pohybovaly na chvostu tabulky. Spokojenost. Teď nás čekají Karlovy Vary, to bude asi ještě kvalitnější soupeř. Čas nám ukáže, my půjdeme krok od kroku dál. Dnes to byl výborný týmový výkon. Kdybych ale musel někoho vyzdvihnout, tak řeknu Štěpána Maryšku.“



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - Š. Špic [-] , P. Jindřich [-] (80. V. Kopečný [-] ) , D. Skopový [-] (68. P. Grambal [-] ) , J. Klír [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] (68. J. Vaščák [-] ) , M. Spěváček [-] , J. Hereit [-] , M. Trojanec [-]

MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - J. Rychlík [-] , J. Liška [-] , R. Talůžek [-] , V. Weber [-] - F. Dort [-] , V. Šrain [-] (80. J. Horáček [-] ) , R. Procházka [-] , M. Puchmajer [-] - Š. Maryška [-] (79. P. Junek [-] ) , M. Valsa [-] (91. D. Pokorný [-] ) -

ŽK: 59. J. Procházka , 72. J. Klír , 85. M. Spěváček .
Hráči zápasu: Š. Maryška .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Šlapák František - ŠTRINCL Pavel, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.