Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířov zvrátil skóre


Branky


0

I když Louky vedly o dvě branky, Havířov skóre obrátil a hosté se zmohli už jen na korekci skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

  V dnešním utkání od začátku byla hra velmi opatrná a hralo se mezi šestnáctkáma až ve 3. minutě domácí vyprodukovali rohový kop. Centr který směřoval na hranici pokutového území a následnou střelu Taussig bezpečně lapil. V 8. minutě kopal Krejčí přímý kop na zadní tyč, kde si fantastický naběhl Jiří Novák a úplně sám nikým neobtěžován proměnil svou šanci ve vedoucí gol - 0:1.V 11. minutě Konderla poslal centr na Mikuše na střed hřiště a hranici pokutového území domácích, ale míč byl o trošičku delší než bylo potřeba.Ve 14. minutě Iwaszek nádherným centrem opět na zadní tyč na skvělé postaveného Jiřího Nováka, ale ten tentokrát střelou z první minul těsně bránu domácích. V 17. minutě dnes skvělé hrající Jiří Novák poslal přesný centr opět na zadní tyč, kde tentokrát byl připravený Mikuš a hlavou poslal míč do sítě - 0:2.Zdálo se že máme hru pod kontrolou a je jenom otázka, kdy se domácí položí, ale opak byl pravdou. Ve 20.minutě jsme kopali přímý kop Konderla střelou vysoko nad bránu domácích. Ve 22 minutě domácí centr do našeho pokutového území, ale Taussig byl na svém místě. Ve 28. minutě domácí zahrozili, kdy šel centr do našeho pokutového území a nikým nehlídán útočník domácích poslal míč naštěstí pouze na břevno naší brány. Ve 31 minutě střela domácích ze střední vzdálenosti, se kterou Taussig si hravě poradil. Ve 32. minutě jsme kopali opět přímý kop, kdy Krejčí poslal centr do pokutového území, kde si naběhl Hekele a přesnou teči poslal míč k tyči, ale brankář domácích se stihl k tyči přemístit a míč chytil. V 35. minutě |Jiří Novák přihrál Iwaszkovi, ten vyslal střelu na domácí bránu, ale bohužel nad bránu domácích. Ve 37. minutě dobře napadal obránce domácích Mikuš, a jen tak tak, že se nedostal tváři v tvář brankáři domácích. Ve 42. minutě kopal přímý kop Krejčí, ale jeho střela skončila opět nad bránou domácích. Ve 43 minutě jsme měli rozhozenou obranu a domácí toho dokonale využili, když tahali míč po straně, aby následně poslali centr křížem, kde byl úplně sám Trmal a ten vsítil první gol domácích - 1:2.

 

 

Domácí gol do šatny vyloženě nakopnul, a tak v druhém poločase se do nás opřeli. Ve 49. minutě kopali rohový kop centr ale skončil v zámezí.V 55. minutě centr domácích, ale následná hlava šla nad naší bránu . V 56. minutě vyšla střela Rozsívala zpoza našeho pokutového území, náš obránce nešťastně míč tečoval a ten skončil v naší síti - 2:2. V 59. minutě naše přetížená obrana neuhlidala Němce, který prošel naší obranou jak nůž máslem a otočil výsledek utkání v prospěch domácích -3:2. V 61. minutě kopal Vrba rohový kop, Hekele z první ale míč byl sražený na další roh. V 64. minutě Mikuš se řítil sám na brankáře domácích ale bohužel ho nepřekonal. V 66. minutě přímý kop, centr Vrby. ale brankář vyběhl a chytil míč. V 68. minutě střela doácích, kterou Taussig kryl. V 70. minutě přímy kop domácích Taussig chytil.V 77. minutě šel opět útočník domácích sám na Taussiga, lobem se ho snažil přehodit, ale naštěstí přeloboval i bránu.V 79. minutě kopali domácí přímák, ale centr do pokutového území Taussig schoval do rukavic.V 80 minutě jsme kopali rohový kop kdy si vyměnili míč Vrba z Madarim, ale následnou střelu brankář domácích chytil. V 80. minutě se dostal k míči Konderla, a z hranice pokutového území vyslal pumelenici, ale ta bohužel pro nás skončila na tyči.V 82 minutě jsme už riskovali a bohužel se míč dostal k dvěma útočníkům domácích, kteří pelašili na naší bránu a Rozsíval překonal brankáře Taussiga - 4:2. V 87. minutě jsme ještě dokázali kosmeticky upravit výsledek, kdy Cichovský posadil přesný centr na hlavu Konderly a ten zavěsil - 4:3. V 88. minutě ještě Cichovský poslal pumelenici pod břevno ale brankář domácích pěkným zákrokem míč vyrazil mimo tři tyče. Nakonec mi dovolte poděkovat třem rozhodčím p.FarnikL., p.Farník M.,a p.Jaglařovi za perfektní vedení zápasu, kdy i v některých nervoznějších momentech udrželi na úzdě všechny aktéry zápasu.

 

Zdroj text: www.lokomotiva-louky.wbs.cz/

 



Sestavy


MFK Havířov B
I. Rajko [-] - P. Klimsza [-] , P. Michalčák [-] , V. Trmal [-] , K. Rozsíval [-] , T. Jurášek [-] , N. Němec [-] , T. Valla [-] , T. Uherčík [-] , D. Mičík [-] , J. Pristáš [-]

TJ Lokomotiva Louky
R. Taussig [-] - J. Novák [-] , M. Petřkovský [-] , J. Judita [-] , P. Hekele [-] - J. Cichovský [-] , M. Mikuš [-] , M. Iwaszek [-] - M. Konderla [-] , P. Krejčí [-] , J. Veselý [-]

ŽK: 20. P. Klimsza , 76. T. Jurášek - 50. J. Cichovský , 61. J. Veselý . ČK: 60. P. Klimsza .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Farnik Lukáš - JAGLAŘ Tomáš, FARNIK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.