Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby jasně pro Oldřichovice


0

Derby jasně ovládli domácí Oldřichovice, když hostujícímu Hrádku nadělili Helloweenský dárek v podobě 11:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od prvních minut bylo jasné,jakým směrem se bude zápas odvíjet,protože už v 11.minutě jsme vedli zásluhou Kluze, Ligockého a Opluštila 3:0.Aby toho pro hostující celek nebylo málo,tak ve 24.mimutě dostal Mára červenou kartu a Hrádek hrál o deseti. Co se týká Hrádku, tak si v prvním poločase nevytvořili žádnou brankovou příležitost a když se dostali blízko branky, tak vystřelili vysoko nad a nebo si obrana věděla vždy rady. To domácí fotbalisté kontrolovali hru a vytvářeli si šanci za šancí.Nakonec přidali do poločasu další dvě branky a to diky dobře hrajícímu Kluzovi který ve 38.minutě slavil hattrick a do šaten se odcházelo za stavu 5:0.

V kabině domácích byla samozřejmě spokojenost ale všichni si byli vědomi že nesmíme polevit a hrát pořád zodpovědně  a hlavně se nezranit. 

 

Druhý poločas kopíroval ten první.Domáci jasně kontrolovali hru a vytvářeli si gólové šance a hosté jen bránili a před naší branku se dostávali sporadicky. Netrvalo dlouho a už v 62.minutě zvyšoval na 6:0 Jiří Cienciala,který o dalších 15.minut později zkompletoval hatrrick.Další branky pak přidali Opluštil a střídající Rusnok s Bonacinou. 

Zápas tedy skončil vysoko 11:0,což bylo  pro Hrádek ještě přijatelné protože domácí zahodili minimálně 4 další tutovky. 

Tahle vyhrá pro naše mužstvo znamená posun na čelo tabulky s náskokem dvou bodů,protože vedoucí tým z Hukvald doma nečekaně prohrál s nepřijemnými Palkovicemi.

 

Autor: Ladislav Svatoš

 



Sestavy


TJ Oldřichovice
L. Svatoš [-] - M. Huťka [-] , T. Hadrava [-] , J. Ligocki [-] (79. P. Bonacina [-] ) , T. Vlachovič [-] (74. M. Sikora [-] ) , A. Kluz [-] (66. O. Plevko [-] ) , M. Niemiec [-] (68. P. Zbončák [-] ) , M. Machala [-] (71. J. Rusnok [-] ) , J. Cienciala [-] , R. Drong [-] , J. Opluštil [-]

TJ Sokol Hrádek
V. Sekerák [-] - P. Turoň [-] (71. V. Houdek [-] ) , L. Liberda [-] , J. Rusz [-] , M. Mára [-] - P. Pszczolka [-] , M. Pav [-] , J. Pszczolka [-] - A. Kubienka [-] , J. Szturc [-] (71. R. Dzureň [-] ) - J. Pav [-] (46. M. Szuscik [-] )

ŽK: 22. T. Vlachovič - 33. P. Pszczolka , 65. P. Turoň . ČK: 24. M. Mára .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MATULA Sebastián - KLEINHAMPL Kamil, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.