0:1
(0:1)
42. A. Kluz
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovec přenechal soupeři tři body


Branky


42. A. Kluz
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes týden panovalo dost škaredé počasí, ale na víkend se nakonec umoudřilo a bylo přímo ideální fotbalové. Jenže hřiště bylo podmáčené a tak se spíš čekal bojovný fotbal, než kombinační s mnoha krásnými akcemi. Hned od úvodu se tyto prognózy začaly naplňovat. Jelikož máme jedno z menších hřišť, tak od úvodu se bojovalo jak o každý metr, tak i s terénem. Zpočátku si žádný z týmů nevytvořil žádnou vyloženou šanci. Na první takovou se čekalo cca až do 20 minuty. Hostující útočník se ocitl, tváří tvář brankářovi V. Byrtusovi, ale nedokázal ho překonat. Další důležitý moment nastal o pár minut později. V 22. minutě fauloval F. Zogata ve vápně a kopala se penalta. K ní se postavil Oldřichovický specialista na penalty J. Cienciala. Našemu brankáři V. Byrtusovi se podařilo směr penalty vystihnout a lapil ji. Pak jsme se konečně osmělili i my. Z dálky to zkoušel z přímého kopu J. Krenželok, jeho střelu zblokovali na rohový kop. Po rohovém kopu měl šanci M. Zogata, jenže míč nedokázal trefit. Naší největší šanci v první půli měl T. Chrascina. Dobrým pokrytím míče se dostal až sám před brankáře, ale ten jeho pokus dokázal vytlačit. A tak přišel na druhé straně trest 1. gól zápasu v 42. minutě. Po nedůrazu našich hráčů se J. Cienciala dostal až do šestnáctky, kde svým přízemním centrem našel A. Kluze 0:1.

 

Do druhé půle jsme vstoupili v nezměněné sestavě, ale o to s lepší hrou. Konečně jsme začali hosty přehrávat kombinačně po zemi, z čehož pramenily šance. Začali jsme vyhrávat osobní souboje, ve kterých jsme v první půli propadali. Když už jsme se prokombinovali přes obranný val Oldřichovic, tak jsme zase zkazili finální fázi. V druhé půli se dlouho hrálo bez velkých příležitosti. Jen hosté ohrožovali naší bránu přímými kopy, ale všechny mířili vedle brány. Na velkou příležitost se čekalo až do 67. minuty. J. Wolný fauloval v pokutovém území A. Kluze. Sám postižený se postavil již k druhé penaltě hostů, ale opět i druhou penaltu skvělým zákrokem zneškodnil V. Byrtus. Hlavně díky němu jsme byli pořád v zápase a mohli s výsledkem něco udělat. Posledních dvacet minut se neslo v duchu kouskování hry hostů a také jim trochu v tomhle šikovně pomáhal rozhodčí. My jsme se už soustředili jen na dlouhé nákopy do šestnáctky. Ze dvou takových jsme mohli vyrovnat. Ale bohužel hlavičku H. Marekwicy  reflexivně vychytal Oldřichovický brankář. Úplně poslední šanci měl na kopačkách J. Koper, který ještě přihrával na neobsazeného B. Muchu, jenže přihrávka k němu nedoputovala. To byl poslední moment zápasu.

 

zdroj: http://www.fotbalbukovec.estranky.cz/



Sestavy


TJ Beskyd Bukovec
V. Byrtus [-] - J. Marekwica [-] , B. Mucha [-] , J. Koper [-] , J. Krenželok [-] , T. Chrascina [-] (71. K. Kantor [-] ) , L. Lysek [-] , J. Motyka [-] , J. Volný [-] (86. J. Zogata [-] ) , M. Zogata [-] , F. Zogata [-]

TJ Oldřichovice
L. Svatoš [-] - M. Huťka [-] , T. Hadrava [-] , O. Plevko [-] (70. P. Zbončák [-] ) , A. Kluz [-] (78. M. Lubowiecki [-] ) , M. Polák [-] , M. Niemiec [-] , M. Machala [-] , J. Cienciala [-] (89. J. Rusnok [-] ) , R. Drong [-] , T. Vlachovič [-]

ŽK: 22. F. Zogata , 40. J. Krenželok , 67. J. Volný - 21. T. Vlachovič , 36. M. Polák , 77. M. Niemiec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLEČACKÝ Marek - KLEINHAMPL Kamil, OSTŘANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.