J. Ermis 26. (vl.)
J. Koper 56.
M. Zogata 89.
3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas skončil dělbou bodů


Branky


26. J. Ermis (vl.) , 56. J. Koper , 89. M. Zogata - 36. L. Tobiáš , 57. J. Volný , 77. Z. Velart
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ještě pár dnů před zápasem nebylo jisté, zda se zápas odehraje. Důvodem byla sněhová vánice, která se přehnala přes Bukovec v noci ze středy na čtvrtek. Nasněžilo tak asi 5 cm, ale naštěstí se počasí umoudřilo a tak se zápas odehrál. Před zápasem jsme opět řešili jak poskládat sestavu, protože pár hráčů nebylo k dispozici (T. Chrascina, J. Wolný, P. Mucha). Proti nejlepšímu střelci soutěže J. Volnému jsme postavili tzv. „osobku“, hrál na něho R. Cieslar a musím říct, že si vedl docela dobře. První minuty se nesly v duchu, že hru hodně ovlivňoval rozhodčí. Pan Šašinka hostům mírně připiskával z čehož pramenily přímé kopy okolo 20 metrů od naší brány. Hosté také hrozili z rohových kopů. Na první gól zápasu se čekalo přesně do 26 minuty. J. Krenželok napřáhl ke střele. Brankář jeho pokus jen vyrazil před sebe, kde nadvakrát dorážel K. Kantor a s přispěním hostujícího obránce vstřelil branku 1:0. Hosté nechtěli zůstat po zadu což jim přineslo úspěch. Rohový kop nedokázal odvrátit na první tyči L. Lysek. Po zmatku před bránou hosté vyrovnávali na 1:1 (36. minuta). Špatně kopnutá pětka v podání V. Byrtuse málem skončila gólem v naší síti. Dobrou příležitost na stržení vedení na naší stranu, měl H. Marekwice, jenže jeho pokus skončil těsně vedle tyče.

 

Druhou půli jsme začali odvážněji a v téhle pasáži jsme byli lepším týmem. Šance jsme si vytvořili, ale neproměnili je. Gólem skončila až souhra J. Krenželok se zakončujícím J. Koperem v 56 minutě. Ten na dvakrát prostřelil vše před sebou 2:1. Jenže vedení nám nevydrželo ani minutu a bylo opět srovnáno. Gólu předcházel faul na našeho obránce B. Muchu, kterého obehrál o míč Hukvaldský hráč a naservíroval ho před odkrytou bránu svému spoluhráči J. Volnému. Ten se nemýlil a vyrovnal na 2:2. Poté opět rozhodčí moc nezvládl situaci, protože faul na J. Krenželoka podle všech přihlížejících byl v šestnáctce, jenže rozhodčí po poradě s pomezním nařídili jen přímý kop na hranici šestnáctky. J. Krenželok stříleným centrem našel J. Kopera, ale ten nedokázal prudký centr umístit mezi tři tyče. Poté nás podržel skvělým zákrokem V. Byrtus, který zneškodnil samostatný nájezd hostujícího útočníka. Další šanci už, ale hosté využili v 77 minutě. Po rychlé rozehrávce autového vhazování přišel centr, podobně jak při druhém gólu, na osamoceného hostujícího hráče. Ten sice míč netrefil ideálně, ale přihrál ho na spoluhráče, který už trefil bránu 2:3. Tento gól byl opět spekulativní, jelikož oba tito hráči stáli v offsaidu. A tak nám už nic jiného nezbývalo, než vrhnout všechny síly do útoku. Z lavičky přišel M. Kantor a ze stopera na hrot se posunul M. Zogata. Což se nakonec ukázalo jako dobrý tah. M. Kantor našel svým centrem M. Zogatu, který se protlačil k hlavičce, a podařilo se mu vyrovnat doslova za minutu dvanáct na 3:3.

 

zdroj: http://www.fotbalbukovec.estranky.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Beskyd Bukovec
pro klubový web:: Zápas jednoznačně ovlivnil rozhodčí svým výkonem. Pan Šašinka nezvládl pár sporných momentů, které rozhodovaly o průběhu zápasu. Jinak se dá konstatovat, že se hrál pohledný fotbal se spoustou šancí na obou stranách. Nakonec i se spravedlivou dělbou bodů. A tak jsme obrali o body druhý tým tabulky a trochu jsme pomohli Oldřichovicím (vedoucí celek OP). Podzimní část sezóny je za námi, ve které jsme vyválčili 18 bodů a skončili na 6. místě v tabulce.




Sestavy


TJ Beskyd Bukovec
V. Byrtus [-] - M. Zogata [-] , B. Mucha [-] , R. Cieslar [-] , J. Motyka [-] - K. Kantor [-] (84. A. Patola [-] ) , J. Krenželok [-] , L. Lysek [-] (57. M. Kantor [-] ) , J. Marekwica [-] - F. Zogata [-] (87. J. Kluz [-] ) , J. Koper [-] -

TJ Sokol Hukvaldy
M. Neuwirth [-] - M. Procházka [-] , L. Tobiáš [-] , M. Mlčoch [-] , Z. Velart [-] , J. Ermis [-] - M. Galus [-] , R. Řezáč [-] , J. Chamrad [-] - J. Volný [-] - P. Gold [-]

ŽK: 15. L. Lysek , 15. J. Krenželok , 79. J. Motyka - 62. L. Tobiáš , 87. J. Ermis .
Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.