Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FCHB jde do čela tabulky


Branky


3. J. Vydiolek , 13. L. Fišer , 37. L. Fišer , 65. J. Vydiolek - 25. L. Pilch , 36. M. Šindler , 86. L. Svoboda (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledním domácím podzimním utkáni jsme hostili celek Slovanu Záblatí. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a v 3. minutě se po centru z pravé strany dostal k zakončení Fišer, hlavou trefil jen břevno, ale svou pohotovou dorážku nám ukázal Vydiolek a hlavičkou otevřel skóre utkání 1-0. Ve 13. minutě poslal centr do vápna Schindler, Vydiolek prodloužil a Fišer nohou zvýšil na 2-0 pro FCHB. Hosté snížili v 25. minutě po naší ztrátě míče 2-1. V 36. minutě se hostům podařilo vyrovnat na 2-2, ale o minutu později Schindler našel Vydiolka a ten z levé strany poslal míč na přední tyč, kde se prosadil Fišer a strhl vedení opět na naší stranu, 3-2 pro žlutočerné. Skvělými zákroky se prezentoval brankář Ryšánek a u fanoušků si zasloužil hlasitý pokřik. První půle se z obou stran hrála ve vysokém tempu a fanoušci museli být spokojeni.

 

Do druhé půle jsme zvolili jinou taktiku a soupeře jsme tím zaskočili. Ale na další gól jsme si museli počkat až do 65 minuty. K rozehrání přímého kopu se z pravé strany postavil Schindler (byl u všeho) a svým vynikajícím centrem našel v pokutovém území Vydiolka, a jeho přesný timing, a následná hlavička slavila úspěch, 4-2 pro FCHB. Výsledek jsme mohli pojistit, zakončení Fišera (3x) mezi tyčemi neskončilo. Hosté se snažili s výsledkem  něco udělat, ale naši hráči se skvělým Ryšánkem v brance byli zásadně proti. V 86. minutě Slovan zahrával pokutový kop a snížil naše vedení na 4-3. Hosté se ještě více snažili s výsledkem něco udělat, ale byli jsme to my, kdo mohl zápas definitivně rozhodnout. Tyrlík se v nastaveném čase dostal do brejku a svůj unik vyšperkoval luxusní přihrávkou na nabíhajícího Cílečka, ale toho koncovka zklamala. Zbytek zápasu (čas se táhl, jak zpomalený film) jsme si zkušeně pohlídali (já vím kde), ale sdělovat to nebudu (prokoukli by taktiku). Závěrem velké poděkování hráčům za bojovné srdíčko a fanouškům za hlasitou podporu. Fotbal se musel líbit z obou stran. 

 

zdroj: http://www.fchb.cz/



Sestavy


FC Horní Bludovice
D. Ryšánek [-] - L. Fišer [-] , J. Vydiolek [-] (90. T. Tyrlik [-] ) , D. Cileček [-] , P. Holiš [-] (83. R. Smiga [-] ) , P. Mik [-] , J. Bystroň [-] (54. J. Puffer [-] ) , M. Schindler [-] , M. Háky [-] , R. Zika [-] , M. Zika [-]

FK Slovan Záblatí
R. Goj [-] - J. Skokan [-] (69. A. Galusek [-] ) , D. Kaspřák [-] , D. Sekera [-] (46. R. Svrčina [-] ) , L. Pilch [-] (80. R. Pabiš [-] ) , L. Walecki [-] , M. Šindler [-] , J. Sollich [-] (46. L. Svoboda [-] ) , J. Kopel [-] , P. Socha [-] (72. M. Mrázek [-] ) , D. Bratovanov [-]

ŽK: 80. M. Háky , 86. D. Ryšánek , 93. R. Zika - 95. R. Svrčina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Farnik Lukáš - FARNIK Michal, MINARÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.