4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louky nedaly Bludovicím šanci


Branky


0

Dnešní zápas měl speciální náboj, protože k nám přijelo ambiciozní mužstvo, které v posledních pár zápasech zvítězilo, a vyšvihlo se na druhé místo v tabulce. Naše mužstvo naopak po pár prohrách už potřebovalo zabrat, a tak se čekal zajímavý zápas, a taky se tak stalo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu se oba mužstva oťukávala, a hra se točila mezi šestnáctkami. Ve 4. minutě jiří Novák hodil aut na Vrbu, ten vystřelil. ale míč šel mimo tři tyče branky hostů. V 5. minutě Madari přihrál na Tomáše Nováka, ten mu míč z první vrátil a Madari  viděl lépe postaveného Iwaszka a poslal mu přihrávku, ale následná střela šla ale nad bránu hostí. V 8. minutě Pahorecký poslal na Jiřího Nováka, který  centroval do pokutového území hostů a míč se dostal až na nohu Madariho, ale i jeho střela šla nad bránu hostí. Ve 12. minutě Pahorecký přihrál Vrbovi, ten poslal křížny centr přes pokutové území, ale brankář hostů  dobře přečetl úmysl a míč stahl do  rukavic. Ve 13. minutě Madari na Konderlu ten si potáhl míč a vystřelil, ale opět brankář hostů byl na svém místě.V 15. minutě vystřelil Vrba, ale míč šel do středu bránky hostů. V 18. minutě hosté poslali centr do našeho pokutového území, Veselý odhlavičkoval ven a následná střela šla mimo naši bránu. V 21. minutě Pahorecký nahrál Cichovskému, ale i jeho střela šla nad hostující bránu. V 22. minutě se už všechno sešlo, jak mělo, a po nádherným centru Jiřího Nováka,  který naprosto přesně posadil míč na hlavu Konderly, který nekompromisně zavěsil pod víko - 1:0. V 28. minutě centrovali hosté do našeho pokutového území, ale náš brankář Taussig bezpečně míč ukryl do svých rukavic. V 29. minutě jsme založili rychlý protiútok, kdy se Vrba dostal k míči, přesprintoval půlku hřiště a přihrával míč na druhou stranu na Cichovského, ale opět brankář hostů dobře přečetl hru a výběhem přihrávku vyrazil do autu. Z autu Jiří Novák na Madariho střela opět šla nad bránu hostů. V 32. minutě hosté centrovali do našeho vápna ale následná hlavička šla vedle naší brány. V 35 minutě Tomáš Novák si potáhl míč pohrál si z obránci hostů a následně přihrál na Cichovského, který přesnou střelou nekompromisně zavěsil - 2:0. V 44. minutě jsme kopali rohový kop, Madari poslal centr na bránu, po odrazu se míč dostal k Hekelemu, který z první vyslal pumelenicí, která směřovala do opačného rohu brány než byl brankář hostů, ale bohužel schytal to pouze obětavý obránce hostů.

 

 

V druhém poločase hosté neměli co ztratit, a tak se do nás pustili hned od úvodu poločasu a v 46. minutě vyslali střelu, která šla ale mimo naši bránu. V 51. minutě opět střela hostů, ale opět mimo naši bránu.V 54. minutě Madari vybojoval míč na obránci hostů, přihrál na Vrbu jehož střela šla jen těsně mimo bránu hostů. V 55. minutě kopali hosté rohový kop, Petřkovský vyhlavičkoval mimo naše pokutové území. V 57. minutě šla opět střela na naši bránu ale i ta šla mimo naši bránu. V 57. minutě jsme kopali rohový kop, Madari přízemním centrem na Veselého, ten krásným způsobem přepustil na Hekeleho jeho střela šla bohužel nad bránu hostující brány. V 62. minutě opět střela hostů na naší bránu, ale i tentokrát nemířila mezi tři tyče. V 65. minutě kopali přímý kop hosté z dobré vzdálenosti, ale střelu na naši bránu poněkud vychladlý brankář Taussig vyrazil na rohový kop. V 67. minutě ukázal ze své bohaté fotbalové kariéry Vrba, když z levé strany od půlky si navedl míč přes střed až na pravou stranu, a pustil se do pokutového území, kde se chystal ke střele, ale hodně frustrovaný obránce našeho hráče skosil a pískala se penalta. K penaltě se postavil Cichovský a tvrdou střelou prostřelil brankáře hostů - 3:0. V 66. minutě hosté vyslali střelu na naši bránu, ale Taussig s přehledem zlikvidoval. V 76. minutě po předchozí akci nabuzený Vrba vyslal krásnou střelu po zemi, která před brankářem skočila, a tak ji pouze nohou vyrazil před sebe, kde byl Madari a střelou z první poslal projektil na bránu, ale brankář hostí se ještě stačil postavit, a vyrazit míč na rohový kop. Rohový kop, který Madari krásným a hlavně přesným centrem na zadní tyč oslovil Jiřího Nováka, který  nejdřív hlavou poslal míč na bránu, ten se vrátil zpět k jeho nohám a přesnou střelou pod víko už nedal nikomu žádnou šanci aby zabránil míči v cestě do brány hostů - 4:0. V 80. minutě už nervozní se hosté pokusili o korigování výsledku, ale ani z rohového kopu, a ani ze střely v 88. minutě se už jim z výsledkem nepodařilo nic udělat, a i díky dnes suprově hrající obranné řadě v čele z naším brankářem Taussigem. Nakonec mi dovolte poděkovat rozhodčím hlavnímu p.Bolec, který s přehledem odřídil dnešní utkání tak i p.Revajovi a p.Slabému.

 

zdroj:  www.lokomotiva-louky.wbs.cz/ 

 

 

              



Sestavy


TJ Lokomotiva Louky
R. Taussig [-] - M. Petřkovský [-] , P. Hekele [-] (82. P. Krejčí [-] ) , J. Novák [-] - J. Cichovský [-] , T. Pahorecký [-] , R. Vrba [-] - M. Konderla [-] (72. P. Lukosz [-] ) , J. Veselý [-] , I. Madari [-] (70. M. Mikuš [-] ) , T. Novák [-]

FC Horní Bludovice
D. Ryšánek [-] - L. Fišer [-] (46. E. Béreš [-] ) , J. Vydiolek [-] (82. R. Smiga [-] ) , D. Cileček [-] (70. T. Tyrlik [-] ) , P. Holiš [-] , P. Mik [-] , J. Bystroň [-] (46. J. Puffer [-] ) , M. Schindler [-] , M. Háky [-] , R. Zika [-] , M. Zika [-] (77. J. Wojnar [-] )

ŽK: 40. M. Schindler , 43. P. Holiš , 52. J. Vydiolek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOLEC Jakub - REVAJ Jakub, SLABÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.