2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednobodové podzimní loučení v Darkovicích.


Branky


0

FC Ostrava-Jih zajížděla na hřiště FK Darkovice. Od postupu do I. B. třídy v roce 2013  nedokázala FC Ostrava-Jih domácí tým porazit (1:1, 0:5, 0:6 a 2:3). Přestože jsme měli více brankových příležitostí než domácí, musíme být ze získaného bodu spokojeni. Vzhledem k neutěšené situaci s brankáři, nastoupil v brance FC Ostrava-Jih dorostenec Vojtěch Staš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání naší hráči začali aktivně a již v 5´ zlikvidoval reflexivně nohou domácí brankář šanci Matěje Gažiho. Náš tlak pokračoval a v 13´ putující míč do prázdné branky domácích stačil obětavým zákrokem vykopnout obránce. Postupně se začali osmělovat i hráči domácích, ale naše obrana byla pozorná a nedovolila jím vytvořit žádnou střeleckou šanci. V 27´ po rozehraném trestném kopu si na centr naběhl, Jakub Žila, ale jeho střelu dokázal domácí brankář vyrazit na roh. Z následného rohového kopu jsme šli zaslouženě do vedení 1:0 gólem Matěje Gažiho. Brance v naší síti předcházelo nepřesné rozehrání obránce. Domácí získali autové vhazování a poté rohový kop. Z kterého v 33´ hlavičkou volného hráče vyrovnali na 1:1. Do konce prvního poločasu se již žádné mužstvo nedostalo do zakončení.

 

Úvod druhého poločasu nám vyšel velmi dobře. Již v 47´ využil nedorozumění domácího obránce a brankáře Honza Válek. Který špičkou kopačky dokázal přehodit brankář a šli jsme do vedení 2:1. Domácí postupně přidali na přesností své hry a získávali převahu. Naše hra ztrácela na přesnosti i díky postupného střídání a změnami na jednotlivých postech. V 81´ zaskočil útočník domácích nepříliš důraznou, ale dobře umístěnou střelou k tyči našeho brankáře a bylo vyrovnáno na 1:1. Snaha domácích na vstřelení vítězné branky v závěru byla velká. Obětavá hra naší obrany, však nerozhodný výsledek ubránila. Zde platí pořekadlo – „každý bod z venku se počítá“. Takže získaných podzimních 19 bodů dává relativní klid do přípravy na jarní sezónu a ke konsolidaci hráčského kádru. Za což patří hráčům, kteří se podíleli na bodovém zisku díky.

zdroj:http://fcostravajih.eu/?p=4596 



Sestavy


FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - T. Miketa [-] (84. D. Bach [-] ) , P. Vyletělek [-] , R. Plaček [-] - J. Voldán [-] , N. Chotár [-] (75. A. Tvrdý [-] ) , D. Ciuraj [-] , M. Burý [-] - P. Tannenberger [-] , P. Vyletělek [-] , L. Poštulka [-] (78. L. Hloušek [-] ) -

FC Ostrava-Jih
V. Staš [-] - M. Prokeš [-] , F. Zima [-] (63. J. Holman [-] ) , P. Strempek [-] , J. Žila [-] - F. Gaži [-] (57. M. Konečný [-] ) , J. Válek [-] , M. Miškařík [-] (54. M. Čajka [-] ) , M. Mecner [-] - T. Korbačka [-] , M. Gaži [-] (72. M. Belina [-] ) -

ŽK: 71. D. Ciuraj , 79. P. Vyletělek - 44. T. Korbačka , 53. M. Gaži , 90. M. Prokeš .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOLARSKÝ Michal - MITURA Michal, MIGOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.