Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevlud řádil v zápase s Karlovicemi


Branky


0

Slavkov potvrdil roli favorita a zkušeně přejel nováčka z Karlovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horký postupový aspirant ze Slavkova schytal hned v 1. minutě nečekaný políček, když hrubě chyboval Obludník a kanonýr Holčák chytře přehodil gólmana Machela - 0:1. Domácí borce to naštěstí nevykolejilo. Zaslouženého vyrovnání docílili v 10. minutě. Marek uviděl ve vápně Pavelka, který si míč šikovně zpracoval hrudníkem a pak ho z otočky poslal za záda brankáře Beleje - 1:1. Onderkovi chlapi však stále neměli dost. Po čtvrthodině hry si Dietrich naběhl na časovaný pas Obludníka a následně vybídl ke skórování Nevluda - 2:1. Uběhlo pár vteřin, když Nevlud znovu převzal nalón od Dietricha a po odvážném průniku vymetl šibenici - 3:1. Poté ovšem Slavkov zvolnil, což Karlovice ztrestaly. Sedm minut před přestávkou nasadil jesličky Hruškovi a svůj nádhená lob nasměroval do víka - 3:2.

 

Ve druhé půli nejprve zavraždil stoprocentní tutovku Pavelek a pak na opačné straně zpytoval svědomí Bačkovský. Domácí se uklidnili až v 71. minutě. Po akci Dietricha se balon odrazil na hranici šestnáctky, kde se o něj opřel Král a s přispěním tyčen zvýšil na 4:2. Závěr zápasu už Slavkovští proměnili ve svou exhibici. V 78. minutě perketně zakombinoval Král s Dietrichem a posledně jmenovaný napnul síť - 5:2. O čtyři minuty později navíc Nevlud zúročil výtečnou práci Krále s Dietrichem a zkomlpetoval hattrick - 6:2.

 

Autor textu: Jan Obludník



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
J. Machel [-] - J. Borunský [-] , Z. Nevlud [-] , R. Klement [-] , J. Král [-] , T. Dietrich [-] (84. M. Baláž [-] ) , J. Schneider [-] (46. J. Gloga [-] ) , M. Hruška [-] , T. Marek [-] , T. Pavelek [-] (63. D. Kubín [-] ) , J. Obludník [-]

Sokol Karlovice
E. Belej [-] - J. Melichárek [-] , D. Belej [-] , S. Komuenho [-] , J. Burda [-] , J. Holčák [-] , J. Adamec [-] , D. Raiskup [-] (63. J. Bačovský [-] ) , T. Fiebrich [-] , M. Raiskup [-] , M. Nováček [-] (58. P. Šebesta [-] )

ŽK: 45. T. Marek , 60. T. Pavelek , 86. D. Kubín - 50. J. Holčák , 54. J. Melichárek , 74. J. Adamec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMAI Martin - JURAJDOVÁ Lenka, HAVLÍK Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.