1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodl jediný gól petřvaldského Mikulíka


Branky


0

Derby o důležité body se odehrávalo v neděli na hřišti Petřvaldu na Moravě, kam dorazily Veřovice. Domácím nakonec na premiérové vítězství na vlastním trávníku stačila v nervózním utkání jediná branka už z 9.minuty utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K domácí radosti se totiž poprvé měnilo skóre na konci první desetiminutovky, když se míč ve vápně odrazil k Mikulíkovi, jenž ho umístil přesně k tyči. V další dobré možnosti byl poté domácí Šarina, ale mířil mimo Koňaříkovou svatyni. Veřovice měli velikou příležitost na vyrovnání po dvaceti minutách, ale ze závaru po rohovém kopu nakonec nic nebylo. V závěru poločasu pak ještě zahrozil petřvaldský Jaroš a na druhé straně se po centru dostal míč k Ondřeji Fojtíkovi, ale Vidlička nakonec zasahovat nemusel.

 

Hostující AFC se po změně stran snažili alespoň o srovnání, ale v první možnosti, kterou založil stoper Adamec, Hanko neuspěl. Zasahovat pak nemusel ani Koňařík, když Prudký pálil nad. Hosty pak v nadějné akci zastavil praporek pomezního rozhodčího, na což mohl z brejku odpovědět Jiří Huvar, ale jeho střela šla mimo tři tyče. Dvacet minut před koncem se k zakončení dostal po rohu Mikulík, ale veřovický brankář byl připraven. V emotivním závěru, ve kterém už hosté hráli vabank, pak ještě vychytal Jaroše Koňařík, který si poradil i s únikem střídajícího Avetisyana. 

 

zdroj: http://www.fotbalpetrvaldnm.cz/



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
R. Vidlička [-] - R. Huvar [-] , J. Musil [-] , J. Richter [-] (72. T. Kotek [-] ) , A. Ručka [-] , E. Kožar [-] , J. Huvar [-] , L. Mikulík [-] (88. N. Avetisyan [-] ) , J. Prudký [-] , V. Jaroš [-] , L. Šarina [-] (85. M. Hýl [-] )

AFC Veřovice
P. Koňařík [-] - J. Valošek [-] , L. Pítr [-] , M. Černoch [-] , M. Hanko [-] , R. Košelík [-] , A. Gold [-] , R. Knybel [-] , O. Matúš [-] (46. M. Satek [-] ) , O. Fojtík [-] (55. D. Hrivňák [-] ) , M. Adamec [-]

ŽK: 64. L. Mikulík , 79. T. Kotek - 10. R. Košelík , 13. M. Adamec , 77. L. Pítr , 79. M. Satek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LEVINGER Milan - MALCHÁREK Zdeněk, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.