1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá získala v Kateřinicích bod. Čekání na gól ukončil po 339 minutách Ondřej Švrček


Branky


0

Fotbalisté Tiché zajížděli v rámci 12. kola CANIS 1.B třídy, sk. D na hřiště Kateřinic, kde remizovali 1:1. Domácí poslal do vedení Polášek, konečnou podobu výsledku stanovil Ondřej Švrček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bačův výběr začal pořádně zostra. Po třech minutách hry našel Ondřej Švrček nepokrytého Daniela Šimíčka, který však napálil pouze vyběhnuvšího Kavku. O pár desítek vteřin později si oba jmenovaní role vyměnili, ale ani Ondřej Švrček skóre neotevřel, když z voleje těsně přestřelil odkrytou svatyni.

V následující pětiminutovce hosté naopak vypadli ze hry, čehož domácí využili k vytvoření dvou vyložených šancí. Oba souboje tváří v tvář ale brankář Pikulík zvládl a byť tedy diváci viděli v úvodu duelu hned čtyři stoprocentní příležitosti, skóre zůstalo neměnné.

Na gól si publikum muselo počkat do 28. minuty. V ní Josef Tyleček vybojoval ve středu pole míč, který přes Lyse doputoval až k Poláškovi, jenž si sám před Pikulíkem věděl rady a přesnou střelou kolem hlavy poslal svůj tým do vedení – 1:0.

Ve 37. minutě mohl srovnat skóre Adam Šimíček, jenž po autovém vhazování Zdarsy pohotově vypálil, avšak o centimetry minul vzdálenější tyč. Když stejný hráč po nabídce Martina Tománka opět netrefil prostor mezi třemi tyčemi, šlo se do kabin za nejtěsnějšího vedení Nagyho výběru.

 

Adam Šimíček se zastřeloval i nadále, po jednom z jeho neúspěšných pokusů však hosté vyrovnali. Konkrétně v 53. minutě, kdy z více než třiceti trefil metrů tyč, od níž se míč odrazil přímo k dobíhajícímu Ondřeji Švrčkovi, který hlavou z malého vápna srovnal gólový účet – 1:1.

Tichavjané se hnali za obratem, ale jejich snažení přibrzdila 68. minuta. Martin Tománek upadl po souboji s Marsinou na zem, aby poté faulem zastavil rodící se brejk Kateřinic. Rozhodčí Svoboda situaci mylně vyhodnotil jako oplácení a Tománkovi ukázal rovnou červenou kartu.

Oslabení hosté toužili i v deseti po druhé brance. Nejblíže k vítěznému zásahu byli v 90. minutě, kdy hlavičkující Sládeček trefil špičku nohy brankáře Kavky a dorážející Ondřej Švrček nedokázal ze tří metrů propálit hradbu těl před sebou! Utkání tak vítěze nepoznalo, když skončilo nerozhodně 1:1.

 

zdroj text: http://fotbalticha.regionycr.cz/



Sestavy


TJ Sokol Kateřinice
L. Kavka [-] - M. Bittala [-] , J. Polášek [-] , D. Marsina [-] (72. D. Richter [-] ) , J. Janeček [-] , J. Tyleček [-] , D. Lys [-] , T. Bittala [-] , T. Klečka [-] , L. Richter [-] , J. Sedláček [-] (5. F. Kocourek [-] )

SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Sládeček [-] - L. Petřík [-] , D. Šimíček [-] (46. D. Sobota [-] ) , M. Tománek [-] , D. Fajčák [-] (36. M. Matúš [-] ) - A. Šimíček [-] (86. T. Tománek [-] ) - P. Kaša [-] , P. Vrána [-] , P. Zdarsa [-] (69. P. Fojtík [-] ) , O. Švrček [-] (90. V. Havel [-] )

ŽK: 53. D. Marsina , 68. T. Bittala - 63. D. Sobota , 64. P. Zdarsa . ČK: 68. M. Tománek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Marian - LUKAŠÍK Petr, BRABEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.