2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit rozhodl ve druhé části


Branky


0

Jak zápas viděl hostující trenér?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FC Kopřivnice
Miroslav Káňa trenér, pro klubový web: V neděli jsme hráli ve Starém Jičíně s mužstvem, které se pohybuje pravidelně na špici této soutěže. Hrálo se na těžkém terénu ale podmínky byly pro obě mužstva stejné. Nedařilo se nám držet míč na kopačkách, soupeř byl v kombinaci důraznější a jednodušší. Nám se podařilo okolo 20.minuty jednoduchou kombinací překonat soupeřovu obranu, bohužel P. Střelec tutovku neproměnil....V tuto dobu jsme přitlačili domácí a vypadalo to slibně....Od 30. minuty jsme ale začali chybovat v rozehrávce a domácí měli až moc prostoru v našem pokutovým území ale domácí domácí naštěstí pro nás trefili 3x tyč..... Do druhé půle jsme se snažili rozebrat chyby a vysvětlit hráčům ať se snaží stále hrát jednoše v obraně a zkusit rychlé brejky....V 63.minutě jsme se řítili do přečíslení ale místo jednoduché přihrávky zvolil J.Ollender kličku, přišel o míč a z protiútoku jsme poprvé inkasovali...Po rozehrání jsme se dostali do dobré příležitosti ale nezakončili jsme tuto akci, P.Střelcovi míč na poslední chvíli odskočil. V 75.minutě měl M.Mička míč ve středu hřiště, byl faulován, rozhodčí nechal výhodu ale Michal byl atakován dvěma hráči soupeře,takže jsme přišli o míč a opět z brejku podruhé inkasovali.... Po druhé brance někteří hráči opět cítili křivdu a místo hry se pouštěli do diskuze s rozhodčím a už jsme nedokázali si vytvořit tlak na soupeře, mimo 79.minuty kdy se řítil na branku M.Hradečný ale netrefil v kocovce míč..... Na výsledku se už nic nezměnilo,kromě vyloučení P.Okřesíka za druhý faul. Bohužel pokračuje mizérie našich výkonů na hřištích soupeře, kdy se řadíme s výkony a výsledky k těm nejhorším mužstvům soutěže.



Sestavy


FK Starý Jičín
M. Strnadel [-] - R. Škrla [-] , F. Bartoň [-] (89. T. Kremel [-] ) , D. Petr [-] , J. Jurajda [-] , D. Hatlapatka [-] (82. A. Kotešovec [-] ) , D. Janovský [-] , L. Bajer [-] , R. Holeňa [-] (46. M. Podešva [-] ) , P. Petřek [-] , M. Šrom [-]

FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - P. Kramoliš [-] , R. Petráš [-] - J. Ollender [-] , M. Mička [-] , T. Nenutil [-] (66. M. Košárek [-] ) , V. Pala [-] , P. Střelec [-] (74. M. Hradečný [-] ) , D. Hruška [-] - P. Okřesík [-] , T. Fendrich [-]

ŽK: 55. M. Šrom , 67. J. Jurajda , 88. D. Janovský - 53. P. Okřesík , 70. J. Ollender , 76. R. Petráš . ČK: 86. P. Okřesík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SZKUTA Petr - SIVERA Jan, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.