Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jistebník si pohrál s oslabenou Tichou a po roce opět přezimuje na čele tabulky


0

Nejtěžší porážku za posledních více než pět let utrpěli fotbalisté Tiché, když v závěrečném podzimním utkání CANIS 1.B třídy, sk. D podlehli Jistebníku na jeho půdě 2:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér Bača se musel pro poslední podzimní bitvu obejít hned bez šesti hráčů (R. Švrček, M. Tománek, T. Tománek, Suchomel, Sobota, Zdarsa) a do zápasu tak zasáhli také tři hráči z rezervního týmu (J. Štefek, Piskoř, M. Vaněk).

Za neustálého deště a na blátivém terénu byl Jistebník od počátku živější a již po devíti minutách se radoval z branky. Po brejku se sám před Pikulíkem ocitl Lebica, jenž místo zakončení volil přihrávku na nabíhajícího Zdeňka Kadlčáka, který snadnou trefou do prázdné branky otevřel skóre – 1:0.

O deset minut později bylo s Tichavjany ještě hůře. Štverkův tým si počkal na soupeřovu ztrátu ve středu hřiště, kterou potrestal dalším gólem. Po přihrávce za obranu, jež svorně reklamovala ofsajd, se sám před brankářem ocitl Lebica a přesným lobem do horního růžku zvýšil na rozdíl dvou branek – 2:0.

Bačův výběr mohl vrátit do hry Ondřej Švrček, jemuž připravil vyloženou šanci Adam Šimíček. Tichavský forvard ovšem trefil pouze přesunujícího se Krayzla. Takřka totožný zákrok předvedl vzápětí i Pikulík, jenž včasným přesunem lapil téměř jistou branku překvapenému Lebicovi.

V závěru prvního poločasu naopak oba strážci museli likvidovat přesné střely svých soupeřů. Nejprve Pikulík vytáhl ze šibenice Štandlův lob z 35 metrů, aby se o chvíli později z přímého kopu opřel do míče Adam Šimíček, jehož parádní ránu k tyči vyrazil Krayzel na rohový kop.

 

Utkání rozhodl nástup do druhé půle. Už ve 47. minutě domácí potrestali další ztrátu ve středu pole a k vidění byla totožná situace jako u vedoucího zásahu. Lebica sám před brankářem počkal na dobíhajícího Filipa Kadlčáka, jenž poté bez problémů dopravil míč do prázdné klece – 3:0.

Třetí trefa Tichavjany definitivně zlomila a během čtvrt hodiny inkasovali další čtyři branky. Sám před hostujícím strážcem uspěl nejprve Zdeněk Kadlčák, po něm nezaváhal Andrys a na hrozivých 6:0 upravil střelou z malého vápna opět Zdeněk Kadlčák, jenž si s hostující obranou doslova prohrával.

V 64. minutě přišel nejhezčí moment celého utkání, když se výstavní ranou do šibenice prezentoval Košina – 7:0. Tichá tak během necelé hodiny inkasovala téměř tolik branek, co loni za celou podzimní část. Zároveň přišla o pozici třetí nejlepší defenzivy v probíhajícím ročníku.

Až za rozhodnutého stavu se prosadili také Tichavjané. Konkrétně Fojtík, jenž z přímého kopu nedal Krayzlovi šanci zasáhnout – 7:1. Zmírnit gólové manko mohl dvakrát unikající Ondřej Švrček, nakonec se to ale povedlo až Fajčákovi, který překvapivou ranou upravil v 89. minutě na konečných 7:2.

zdroj: http://fotbalticha.regionycr.cz/



Sestavy


TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - L. Pietras [-] , J. Štandl [-] - D. Štverka [-] , M. Raška [-] , M. Tyleček [-] , L. Košina [-] (84. J. Veselý [-] ) , F. Kadlčák [-] (58. M. Pasker [-] ) , L. Andrys [-] (68. M. Vavroš [-] ) - Z. Kadlčák [-] (79. O. Veselý [-] ) , M. Lebica [-]

SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Sládeček [-] (28. L. Piskoř [-] ) - L. Petřík [-] , D. Fajčák [-] - A. Šimíček [-] (56. D. Šimíček [-] ) - P. Fojtík [-] , O. Švrček [-] , J. Štefek [-] (68. M. Vaněk [-] ) , M. Matúš [-] , P. Vrána [-] (76. V. Havel [-] ) , P. Kaša [-]

ŽK: 77. M. Vavroš , 84. M. Raška - 29. P. Vrána .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dytková Šárka - SIVERA Jan, SZKUTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.