Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Suchá rozhodla ve druhé půli


Branky


0

Po vyrovnané první půli rozhodla Horní Suchá o své výhře třemi góly ve druhé části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve druhém mistrovském utkání na domácí půdě v nové sezóně naši hráči TJ Depos Horní Suchá vyhráli ve 4. kole 1. B třídy skupiny C proti týmů TJ Internacionál Petrovice výsledkem 4:1, když poločasový stav byl 1:1. Do vedení v utkání se dostali hosté, a to v 7. minutě zásluhou Petra Czyže. Naši hráči dokázali vyrovnat ve 38. minutě, když se prosadil Robin Čopák a uzavřel první poločas výsledkem 1:1.

 

Ve druhém poločase už se trefil jen náš tým, a to celkem třikrát. Nejdříve v 54. minutě poslal náš tým do vedení 2:1 Daniel Juranek. Poté se trefil v 75. minutě přesně Tomáš Kaleta a na konečných 4:1 uzavřel v 90. minutě svým druhým gólem v utkání Daniel Juranek. Takže naši hráči si připsali další tři body a s celkovým počtem devíti bodů ze třech utkání jsou na prvním místě v tabulce. O další tři body se můžou postarat naši hráči v druhém venkovním mistrovském utkání v sobotu 3. září na hřišti týmů TJ Petřvald u Karviné.

Více zde: http://www.tjdeposhornisucha.cz/news/opet-za-tri-body-horni-sucha-internacional-petrovice-4-1/



Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
M. Tvardík [-] - T. Kaleta [-] , P. Čermák [-] , M. Mikulec [-] , D. Juránek [-] , P. Pavlík [-] (60. D. Jeziorsky [-] ) , R. Čopák [-] , L. Pócoš [-] (86. D. Szotkowski [-] ) , P. Příborský [-] (70. M. Pastucha [-] ) , P. Hradil [-] , R. Kubját [-]

TJ Internacionál Petrovice
M. Sztefka [-] - M. Brzóska [-] , R. Szkuta [-] , J. Wodecki [-] , M. Kačinsky [-] (84. P. Horák [-] ) , J. Martikán [-] , P. Czyž [-] , D. Štastný [-] , P. Adamczyk [-] (70. A. Kolek [-] ) , M. Šangala [-] , J. Sznapka [-]

ŽK: 47. L. Pócoš , 50. D. Juránek , 65. P. Čermák - 60. P. Czyž , 90. J. Wodecki .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - BARTEK Libor, SIVERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.