Závěr podzimu vítězně


Branky


24. A. Brzezina , 44. L. Sikora (p.) , 72. T. Suszka - 64. P. Pěgřim , 86. P. Pěgřim
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karty byly před tímto utkáním jasně rozdány. Pokud dokáží nýdečtí zvítězit, přeskočí v tabulce minimálně svého soupeře a zimu nebudou muset přečkat na posledním místě. Nejtěžší pro oba celky bylo zvyknout si na hřiště, které vzhledem k datu a počasím posledních dnů nebylo vůbec ideální. Iniciativu od prvních minut převzali domácí. Několik menších pokusů však neohrozilo Šajera v bráně Dolní Lutyně. Postupně se i hosté otrkali a mířili si to ke Kantorově bráně. Ale čtyřiadvacátá minuta znamenala vedení na straně domácích. Brzezina dostal krásný pas a s míčem se dostal do šestnáctky hostí. Tam si pohrál s obráncem a překonal Šajera- 1:0. Hned na to nenavýšil v šanci Frýda. Břevno pak trefil Sikora a nádhernou akci předvedl Pietrosz. Skore se ale měnilo až minutu před koncem poločasu. Po faulu na Spratka byl po poradě s čárovým rozhodčím nařízen pokutový kop. Exekuce se ujal Sikora a nemýlil se- 2:0.

 

Druhou část začali domácí velmi dobře. Třetí branku ale ne a ne přidat. Největší šanci měl Tlacháč po rohu, ale mířil nad. A tak přišlo to, co domácí nepotěšilo. V třiašedesáté minutě vyslali hosté před bránu nenápadný centr, který hlavou prodloužil Pěgřim. Jelikož byl Kantor z brány, nestihl už zareagovat a bylo to jen o gol- 2:1. Dvoubrankový náskok mohli domácím vrátit Sikora a Suszka. Jenže první jmenovaný trefil břevno, druhý selhal v dorážce. Ale dvacet minut před koncem si Suszka spravil chuť. To když si po rohovém kopu Spratka přesně naskočil na balon a hlavou jej poslal k tyči- 3:1. Do prvního utkání v sezoně zasáhl i Aleš Kantor a svůj návrat mohl oslavit ideálně. Dvanáct minut před koncem se řítil sám na Šajera. Na těžkém terénu mu však míč utekl a tak nezakončil ideálně. Zdálo se být hotovo, ale opak byl pravdou. Čtyři minuty před koncem vsítil druhou branku Pěgřim. Poslední minuty podzimu byly pro domácí dost nervozní, ale výsledek se podařilo ubránit.

 

zdroj: http://www.fotbalnydek.cz/



Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - MUROŇ Antonín, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.