2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina si odváží bod z Chuchelné


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina jela do Chuchelné pro body,ale zápas to nebyl jednoduchý.Domácí se snažili a byli mocně podporování domácími fans.Jo kdyby se i ve Vřesině někdy tým povzbudil to by bylo.Domácí se dostali do vedení ve 32´když hlavičkovali domácí na branku.Köhler první střelu ještě vyrazil,ale Valenta vyražený míč vrátil hlavou do branky 1:0.Ve 36´obešel T.Hruzíka Obrusník a jeho střelu tečoval P.Hruzík a ta skončila v brance.Ve 43´se dostala po pěkné akci ke slovu Vřesina a Patrik Janita snížil na 2:1.Vřesina byla v závěru poločasu lepší,ale skóre se neměnilo.

 

Do druhé půle vstoupila Vřesina aktivně.Již ve 48´centroval Kuba Novák a Aleš Hloušek hlavou vyrovnal na 2:2.Domácí se snažili strhnout vítězství na svou stranu,ale Vřesina se dostávala do přečíslení a domácí gólman je několikrát podržel.Výsledek se tak už neměnil a zůstal 2:2.

 

zdroj text: http://fotbal.vresina.info/



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - R. Obrusník [-] (56. L. Kocur [-] ) , M. Jiřík [-] , P. Valenta [-] , M. Faika [-] , J. Hradil [-] , D. Honěk [-] , J. Klíšť [-] (86. D. Lokaj [-] ) , A. Neuwirth [-] , P. Šrámek [-] , J. Gargoš [-] (70. L. Neuwirth [-] )

FC Vřesina
D. Köhler [-] - A. Herák [-] (74. R. Kalmus [-] ) , K. Kadlíček [-] , A. Hloušek [-] , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , P. Janita [-] (63. M. Smrčka [-] ) , M. Majkut [-] , T. Hruzík [-] , A. Livar [-] , P. Hruzík [-]

ŽK: 60. J. Gargoš , 76. M. Jiřík , 84. D. Honěk - 45. T. Hruzík , 73. A. Herák , 83. P. Hruzík .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: POLÁCH Ivan - HELEKALOVÁ Marie, ŠABACKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.