0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina zakončila podzim vítězně


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina zakončila podzimní sezónu vítězstvím ve Velké Polomi.Muži jeli do Polomi potvrdit své umístění v tabulce.To se povedlo a zimu tak stráví na druhém místě za vedoucími Kozmicemi.Zápas to však nebyl jednoduchý jak už to v Polomi bývá.Těžký terén vyhovoval spíše domácím fotbalistům.Do vedení se však dostala Vřesina ve 34´zásluhou Antonína Heráka 0:1.Ve druhé půli přidal druhou branku v 65´Robin Kalmus a bylo to 0:2.Velká Polom se snažila o vstřelení branky marně.Tu nedali ani z nařízené penalty a zápas tak skončil 0:2.

 

zdroj: http://fotbal.vresina.info/



Sestavy


TJ Velká Polom
L. Kozelský [-] - J. Němec [-] , J. Sztefek [-] (75. R. Zděblo [-] ) , J. Chudoba [-] , P. Šmída [-] , J. Coufal [-] , P. Sztefek [-] , J. Sztefek [-] , M. Novák [-] (56. F. Hyrdel [-] ) , J. Pyšno [-] (46. M. Ludvík [-] ) , J. Trojek [-] (46. R. Šmída [-] )

FC Vřesina
D. Köhler [-] - A. Herák [-] , R. Kalmus [-] (17. V. Tichý [-] ) , K. Kadlíček [-] , A. Hloušek [-] , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , P. Janita [-] (30. T. Hruzík [-] ) , M. Majkut [-] , A. Livar [-] , P. Hruzík [-]

ŽK: 42. J. Chudoba , 72. R. Šmída , 80. J. Coufal , 88. R. Zděblo - 12. P. Hruzík , 43. M. Majkut .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BORÁŇ Ondřej - BORÁŇ Tomáš, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.