1:1
(1:0)
61. D. Cahel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov ztratil první body


Branky


26. A. Rolný - 61. D. Cahel
0

Slavkov pouze dokázal vyrovnat a poprvé v sezóně tak tratil body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké Heraltice se staly dějištěm jednoznačného šlágru víkendového kola I. B třídy. Na domácích byla od začátku vidět obrovská touha umazat ze sedmibodového náskoku soupeře. Hlavně Zemborski s Adamem Rolným se často pokoušeli o střelbu, ale hostující gólman Machel odolával. Slavkov pak ještě přežil slibnou příležitost Zwardoně a nebezpečnou hlavičku Čunty. Ve 26. minutě už se domácí dočkali zaslouženého vedení. Machel bohužel v tísni odkopl míč přímo k Adamu Rolnému, který předvedl luxusní lob z poloviny hřiště – 1:0. Poté ovšem Velké Heraltice polevily v aktivitě, což se jim mohlo vymstít. Hostující Dietrich se probil do dvou tutových šancí, jenže ani v jednom případě netrefil domácí kasu. 

 

Fotbalistům Slavkova vyšel rovněž nástup do druhé půle, když svého protivníka přikovali před jeho šestnáctku. Dietrich znovu pálil jakou u Verdunu, ale velkoheraltická svatyně mu byla v sobotním odpoledni malá. Mnohem přesnější mušku ukázal až Cahel, který si v 61. minutě naskočil na bleskově zahranou standardku Schneidera a po jeho učebnicové rybičce dostalo utkání zcela nový náboj – 1:1. Domácí pak přitopili pod kotlem, jenže Zemborski, Čunta a hlavně Adam Rolný v dobrých příležitostech selhali, takže si Slavkov odvážel z horké velkoheraltické půdy zlatý bod.



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - V. Kocián [-] (60. J. Tesař [-] ) , D. Šimon [-] (90. D. Klein [-] ) , P. Čunta [-] , M. Rolný [-] , A. Rolný [-] , D. Zvardoň [-] (65. J. Otipka [-] ) , J. Piatkevič [-] (88. J. Otipka [-] ) , M. Zemborski [-] , M. Valchař [-] (80. M. Štěpán [-] ) , V. Valchař [-]

TJ Sokol Slavkov
J. Machel [-] - D. Cahel [-] , M. Baláž [-] (64. R. Hendrych [-] ) , R. Klement [-] , J. Král [-] , T. Dietrich [-] , J. Schneider [-] , M. Hruška [-] , T. Marek [-] (90. M. Vanya [-] ) , J. Gloga [-] , J. Obludník [-]

ŽK: 24. T. Marek , 40. J. Gloga .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - KUBÍN Ondřej, VIŠŇOVSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.