L. Haas 33. (vl.)
J. Schneider 88. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov nadále bez ztráty bodu


Branky


33. L. Haas (vl.) , 88. J. Schneider (p.)
0

Slavkov zvítězil i v sedmém zápase v řadě a na čele tabulky má komfortní náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov se po víkendovém duelu se Zlatníky vyhřívá na čele tabulky s luxusním sedmibodovým náskokem. V prvním poločase sice domácí na trávníku dominovali, jenže šancí bylo jako šafránu. Běžela 15. minuta, když Král vyrýsoval parádní kolmici na Schneidera, ale brankář Vrána zkušeně zmenšil střelecký úhel. O sedm minut později rozehrál Král roh chytře na hranici šestnáctky, kde číhal znovu Schneider a efektní šajtlí rozezvonil břevno. Jisté nebezpečí potom ještě znamenala akce Schneidera s Nevludem. Vedoucí celek soutěže se však dočkal až ve 33. minutě. Hruška vyslal kupředu Glogu, do jehož ostrého centru se vrhl hostující stoper Haas a ve skluzu dopravil míč do vlastní sítě – 1:0. Zlatníky se zmohly pouze na pohotový pokus kapitána Holuši, ale gólman Novák byl připraven. 

 

Po přestávce už tempo zápasu hodně povadlo. Slavkovu se příliš nedařilo, přesto několikrát vystrčil růžky. Ranám Kubína a Nevluda ovšem scházela větší razance. Necelou čtvrthodinku před závěrečným hvizdem se snažili rozhodnout Gloga s Nevludem, jenže hostující defenziva skvěle zapracovala. Tříbodovou pojistku tak domácí přidali v 88. minutě. Holuša nechtěně namazal Glogovi, který se v souboji s Morysem skácel k zemi a Schneider s přehledem proměnil penaltu – 2:0.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
J. Novák [-] - D. Kubín [-] (65. D. Cahel [-] ) , Z. Nevlud [-] , R. Klement [-] , J. Král [-] , T. Dietrich [-] , J. Schneider [-] (90. M. Baláž [-] ) , M. Hruška [-] , T. Marek [-] , J. Gloga [-] , J. Obludník [-]

TJ Sokol Zlatníky
J. Vrána [-] - V. Ležák [-] , V. Chovanec [-] (64. T. Prejda [-] ) , M. Korbel [-] , D. Diehel [-] (46. O. Kořínek [-] ) , P. Holuša [-] , L. Fajkus [-] , M. Velecký [-] (46. L. Němčík [-] ) , T. Řehulka [-] (70. R. Uvíra [-] ) , L. Haas [-] (75. V. Morys [-] ) , T. Němčík [-]

ŽK: 69. J. Schneider , 86. T. Dietrich , 93. D. Cahel - 80. R. Uvíra , 87. V. Morys .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - SEIPEL Jiří, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.