Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 10:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatníky rozdrtily Úvalno


Branky


34. I. Paleta , 37. J. Kavan , 60. T. Prejda , 70. V. Štukavec , 74. L. Haas , 80. M. Korbel - 43. F. Kočenda
0

Źlatníky šesti góly zdemolovaly Úvalno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do 34. minuty se hrál poměrně vyrovnaný fotbal. Pak ovšem udeřili domácí, když se Paleta prezentoval hezkou střelou z hranice šestnáctky – 1:0. O pouhé tři minuty později Zlatníky zvýšili svůj náskok. Haas prošel přes půlku hřiště, pak předal balon do křídla Korbelovi, po jehož časovaném pasu nezaváhal Kavan – 2:0. Úvalno sice krátce před přestávkou korigovalo na 2:1, ale ve druhé půli už absolutně nestíhalo. Nejprve předvedl nechytatelnou hlavičku Prejda, když zužitkoval roh Palety – 3:1. Po nádherné ráně Štukavce to bylo 4:1 a ve zbytku utkání se ještě trefili nováčci ve zlatnickém dresu. O gól na 5:1 se postaral Haas, který si dvakrát vyměnil míč s Chovancem a kanonádu domácích završil Korbel, když si zahrál na kličkovanou s brankářem – 6:1.

 

zdroj: TJ Sokol Zlatníky-facebook



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
J. Vrána [-] - L. Haas [-] , T. Prejda [-] , V. Morys [-] (59. V. Štukavec [-] ) , O. Kořínek [-] , I. Paleta [-] , P. Holuša [-] (62. M. Velecký [-] ) , M. Korbel [-] , V. Ležák [-] (78. D. Diehel [-] ) , D. Holuša [-] (83. T. Barteska [-] ) , J. Kavan [-] (82. V. Chovanec [-] )

FK Úvalno
M. Škývara [-] - M. Žitník [-] , K. Sovadina [-] , M. Mitura [-] , T. Juřina [-] , F. Kočenda [-] , P. Matušinský [-] , M. Slezák [-] , T. Tkáč [-] , J. Komžík [-] , P. Škývara [-] (31. M. Škrabal [-] )

ŽK: 61. V. Ležák - 37. M. Žitník .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ANDRÝSEK Nikola - MALCHÁREK Zdeněk, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.