Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 14:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice ztratily dvoubrankové vedení


0

Albrechtice šly do dvoubrankového vedení. Žimrovice však dvěma góly skóre vyrovnaly a odvážejí si domů cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celou první půli v Albrechticích vydatně pršelo, čímž byla hra velmi výrazně ovlivněna. V první velké příležitosti se ocitl domácí Bušos, který však své sólo nedotahl do zdárného konce. žimrovice odpověděly tutovkou Škrobánka, který však svá mířidla seřídil špatně. V další šanci se zjevil Charalambidis, ale jeho lob zamířil těsně vedle tyče žimrovické brány. Poté opět zahřmělo na druhé straně, ale brankář Darda předvedl skvělý zákrok, dorážku už obrana uklidla do bezpečí. Ve 23. minutě už šly Albrechtice do vedení. Valík uvolnil Charalambidise, který se obtočil kolem protihráče  a střelou na vzdálenější tyč rozvlnil síť - 1:0. O devět minut později byl v pokutovém území faulován domácí Klepáček a kapitán Pavlíček zvyšoval na 2:0. Zimrovice však neházely flintu do žita, a dvě minuty před odchodem do kabin Škrobánek snížil hlavou z bezprostřední blízkosti - 2:1.

 

Úvod druhé části patřil Albrechticím. Hodně nebezpečným byl Charalmbidis. Největší tutovku spáli v 50. minutě po přihrávce Klepáčka, když jeho projektyl vytěsnil skvěle brankář Kříž. O chvíli později bomba Slaného těsně minula vinkl žimrovické branky. A proto přišel trest. V 67. minutě dokázal vyrovnat svým druhým gólem Škrobánek - 2:2. Poslední dvacetiminutovka byla poznamenaná emocemi a hra byla značně rozkouskovaná. vyhrát nakonec mohly Žimrovice, ale Škrobánek šest minut před koncem nevyzrál na brankáře Dardu.



Sestavy


FK Město Albrechtice
L. Darda [-] - R. Pavlíček [-] , L. Král [-] , A. Klepáček [-] , V. Charalambidis [-] , J. Bušos [-] (83. J. Hudeček [-] ) , Z. Valík [-] (76. M. Hricko [-] ) , M. Banovec [-] , J. Kropáč [-] , J. Drahotušský [-] , L. Slaný [-]

TJ Žimrovice
R. Kříž [-] - J. Hertel [-] , M. Groda [-] , J. Hertel [-] , D. Martinák [-] - D. Machura [-] , D. Hertel [-] , P. Martinák [-] , V. Škrobánek [-] , F. Paláček [-] - L. Škrobánek [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - ROBENEK Bohumil, HELEKALOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.