Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola v Úvalnu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O překvapení kola se postarali fotbalisté Úvalna, kteří vyválčili úvodní soutěžní výhru nad silnými Suchými Lazci. Hosté doplatili na velice laxní a lajdácký přístup k utkání. Domácí naopak bojovali jako lvi. Mužstvo z Bruntálska si už v prvním poločase vypracovalo dvoubrankový náskok a favorita příliš neprobrala ani přestávka. 

 

Vlha sice po kombinaci s Kostkou brzy snížil na 2:1, jenže za Úvalno záhy odpověděl Zdeněk Sovadina – 3:1. Poté se sice radovaly Suché Lazce díky Švecovi (3:2), ale poslední slovo si znovu vzali hosté, když Ryška pečetil na výsledných 4:2. Hosté možná mohli v sobotním odpoledni pomýšlet na úspěch, ale to by Vlha, Lenc anebo Švec museli proměnit stoprocentní šance.  



Sestavy


FK Úvalno
F. Kočenda [-] - M. Žitník [-] , K. Sovadina [-] , Z. Sovadina [-] , M. Ryška [-] , T. Juřina [-] (81. M. Krupík [-] ) , M. Mitura [-] , P. Matušinský [-] , M. Slezák [-] , J. Komžík [-] , P. Škývara [-] (85. M. Škrabal [-] )

TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - V. Šlesinger [-] (87. Z. Koky [-] ) , D. Laub [-] , D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] , O. Vlha [-] , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , T. Žůrek [-] (37. M. Adamčík [-] ) , T. Herudek [-] , R. Švec [-]

ŽK: 30. M. Ryška , 80. T. Juřina - 5. D. Kostka , 35. R. Švec .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MORAVEC Roman - NEDĚLA Martin, MUROŇ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.